Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

H Info-Quest χορηγός στο συνέδριο WCIT 2004

Στο 14ο Παγκόσμιο Συνέδριο Πληροφορικής, WCIT 2004, που πραγματοποιείται στις 19 – 21 Μαϊου, στην Αθήνα, είναι Ασημένιος Χορηγός η Info-Quest.

H Info-Quest χορηγός στο συνέδριο  WCIT 2004
Στο 14ο Παγκόσμιο Συνέδριο Πληροφορικής, WCIT 2004, που πραγματοποιείται στις 19 – 21 Μαϊου, στην Αθήνα, είναι Ασημένιος Χορηγός η Info-Quest.

Η Info-Quest απευθύνεται σε όλο το φάσμα της αγοράς, εξυπηρετώντας είτε απευθείας, είτε μέσω αντιπροσώπων, τόσο τις μεγάλες Επιχειρήσεις και Οργανισμούς του ιδιωτικού & του δημόσιου τομέα, όσο και την αγορά των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και καταναλωτών.

Η Info-Quest εστιάζει τη δραστηριότητά της στους τομείς της υλοποίησης προηγμένων υποδομών Πληροφορικής & Επικοινωνιών, των επιχειρηματικών εφαρμογών CRM, HRM, Content Management, των εξειδικευμένων λύσεων για τη Χρηματοπιστωτική αγορά, τη Δημόσια Διοίκηση & τις Βιβλιοθήκες και της παροχής υπηρεσιών Υψηλής Προστιθέμενης Αξίας, τομείς στους οποίους διαθέτει εξειδικευμένη τεχνογνωσία, μεγάλη εμπειρία και σημαντική πελατειακή βάση.

Στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Συνεδρίου Πληροφορικής, η Q-Telecom θα παρουσιάσει και θα παρέχει σχετική ενημέρωση για τις νέες υπηρεσίες Σταθερής Ασύρματης Πρόσβασης (τεχνολογίας LMDS) που προσφέρει στην αγορά, οι οποίες απευθύνονται σε επιχειρήσεις και συνδυάζουν υπηρεσίες φωνής, δεδομένων και Internet.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v