Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MLS: Συμφωνία συνεργασίας για πλοήγηση σε κινητά

Σε συμφωνία συνεργασίας για πλοήγηση σε κινητά τηλέφωνα με την εταιρία Ευρωηλεκτρονική του ομίλου Φουρλής, αποκλειστική αντιπρόσωπο των κινητών τηλεφώνων της Samsung στην Ελλάδα, προχώρησε η MLS Πληροφορική.

MLS: Συμφωνία συνεργασίας για πλοήγηση σε κινητά
Σε συμφωνία συνεργασίας για πλοήγηση σε κινητά τηλέφωνα με την εταιρία Ευρωηλεκτρονική του ομίλου Φουρλής, αποκλειστική αντιπρόσωπο των κινητών τηλεφώνων της Samsung στην Ελλάδα, προχώρησε η MLS Πληροφορική.

Με βάση σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο της συμφωνίας η Ευρωηλεκτρονική θα ενσωματώνει το MLS Destinator Mobile Phone Edition σε επιλεγμένες συσκευές κι έτσι τα κινητά μετατρέπονται αυτόματα και σε πλοηγούς.

Τα κινητά τηλέφωνα Samsung διατίθενται σε ένα εκτεταμένο δίκτυο πωλήσεων με κύρια κανάλια τα τρία δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και τις μεγάλες αλυσίδες λιανικής πώλησης κινητών τηλεφώνων.

Όπως επισημαίνεται, το καινοτόμο MLS Destinator Mobile Phone Edition προσφέρει τη δυνατότητα πλοήγησης χωρίς κόστος συνδρομής ή σύνδεσης με το Internet και επιπλέον περιλαμβάνει τα πλέον ενημερωμένα και πολύ υψηλής ποιότητας γεωγραφικά δεδομένα καλύπτοντας το 95% του οδικού δικτύου σε όλη την Ελλάδα και το 80% του αντίστοιχου δικτύου της Κύπρου.

Η συμφωνία με την Ευρωηλεκτρονική εντάσσεται στη στρατηγική της MLS για την εξάπλωση της πλοήγησης και στην αγορά της κινητής τηλεφωνίας. Αναμένεται, λοιπόν, να δώσει στην MLS σημαντικά οφέλη και να οδηγήσει στη μεγαλύτερη ενίσχυση της αναπτυξιακής της πορείας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v