Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Profile: Παρουσίαση σε θεσμικούς επενδυτές

Σήμερα πραγματοποιήθηκε σε Θεσμικούς επενδυτές η παρουσίαση της εταιρίας "PROFILE A.E.", η οποία διεξήχθη στα κεντρικά γραφεία της Τράπεζας Κύπρου από την Κύπρου Χρηματιστηριακή.

Profile: Παρουσίαση σε θεσμικούς επενδυτές
Σήμερα πραγματοποιήθηκε σε Θεσμικούς επενδυτές η παρουσίαση της εταιρίας "PROFILE A.E.", η οποία διεξήχθη στα κεντρικά γραφεία της Τράπεζας Κύπρου από την Κύπρου Χρηματιστηριακή, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Η PROFILE στη συγκεκριμένη παρουσίαση, έδωσε έμφαση στις νέες λύσεις που αναπτύσσει καθώς και στις στρατηγικές συνεργασίες με εταιρίες διεθνούς κύρους, με στόχο τη διεύρυνση των προσφερόμενων λύσεων με εφαρμογές υψηλών προδιαγραφών και την παροχή ολοκληρωμένων συστημάτων σε τράπεζες και επιχειρήσεις.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης αναπτύχθηκαν οι τομείς επιχειρηματικής δραστηριότητας του Ομίλου - Software, Solutions Integration και Public Sector- καθώς και οι επεκτάσεις έργων στο εξωτερικό και στις χώρες της Βορείου Αφρικής, της Μέσης Ανατολής, κ.ά., όπως επίσης οι προβλέψεις και η οργάνωση του Ομίλου.

Η παρουσίαση υπάρχει αναρτημένη στον διαδικτυακό τόπο της εταιρείας www.profile.gr.
 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v