Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MIG Real Estate: Υπερκαλύφθηκε η έκδοση

Ισχυρή η ζήτηση από θεσμικούς και ιδιώτες για τις μετοχές της MIG Real Estate, καθώς οι τίτλοι που ζητήθηκαν υπερκάλυψαν κατά πολύ τη δημόσια προσφορά που ολοκληρώθηκε την Παρασκευή, 10 Ιουλίου.

MIG Real Estate: Υπερκαλύφθηκε η έκδοση
Ισχυρή η ζήτηση από θεσμικούς και ιδιώτες για τις μετοχές της MIG Real Estate, καθώς οι τίτλοι που ζητήθηκαν υπερκάλυψαν κατά πολύ τη δημόσια προσφορά που ολοκληρώθηκε την Παρασκευή, 10 Ιουλίου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, η προσφορά προς ιδιώτες επενδυτές υπερκαλύφθηκε έξι φορές, ενώ η υπερκάλυψη της έκδοσης προς θεσμικούς επενδυτές ανήλθε στο 1,8 της προσφοράς.
 
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το πλαφόν που θα μπορούν να αποκτήσουν ιδιώτες επενδυτές είναι 215 μετοχές της MIG Real Estate.  

Εν τω μεταξύ, στα 4 ευρώ ανά μετοχή ορίστηκε η τελική τιμή διάθεσης των 2,5 εκατ. νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας, μετά την ολοκλήρωση της δημόσιας προσφοράς στις 10/7, όπως ανακοίνωσαν οι κύριοι ανάδοχοι της δημόσιας προσφοράς για την εισαγωγή των μετοχών της εταιρίας στην κατηγορία της μεσαίας και μικρής κεφαλαιοποίησης του Χ.Α., Marfin Εγνατία Τράπεζα και Τράπεζα Πειραιώς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v