Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΥΑΘ: Στις 20/5 η εκλογή του νέου Δ.Σ.

Για τις 20 Μαίου μετατίθεται η εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου στην Εταιρία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης, έπειτα από την παράταση 15 ημερών που ζήτησε εκπρόσωπος του ελληνικού δημοσίου κατά την χθεσινή έκτακτη γενική συνέλευση.

ΕΥΑΘ: Στις 20/5 η εκλογή του νέου Δ.Σ.
της Αθηνάς Καλαιτζόγλου



Για τις 20 Μαίου μετατίθεται η εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου στην Εταιρία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης.

Η εκπρόσωπος του ελληνικού δημοσίου που παρέστη κατά τη σημερινή έκτακτη γενική συνέλευση της ΕΥΑΘ ζήτησε παράταση 15 ημερών για την λήψη της συγκεκριμένης απόφασης, που έγινε τελικά δεκτή από τους μετόχους της εταιρίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ”euro2day.gr”, υπάρχει δυστοκία για την ανεύρεση προσώπων που θα στελεχώσουν τη διοίκηση της ΕΥΑΘ, παρά το γεγονός ότι υπήρξαν αρκετοί ενδιαφερόμενοι από το κυβερνών κόμμα στη Θεσσαλονίκη, όχι μόνον βουλευτές αλλά και κομματικοί παράγοντες της τοπικής διοικούσας επιτροπής.

Με δεδομένο το γεγονός ότι η θητεία του παρόντος συμβουλίου λήγει στις 19 Μαίου, η έκτακτη γενική συνέλευση ορίσθηκε να συνεχισθεί στις 20 Μαίου, προκειμένου να μην υπάρξει κενό εξουσίας.

Εκτιμάται ότι στο μεσοδιάστημα θα γίνει δυνατή η εξεύρεση των κατάλληλων προσώπων που θα αναλάβουν τα ηνία της εισηγμένης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v