Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Frigoglass: Στις 31/7 τα αποτελέσματα 6μήνου

Στις 31 Ιουλίου 2009 θα ανακοινώσει τα οικονομικά αποτελέσματα πρώτου εξαμήνου η εταιρία Frifoglass ενώ παράλληλα εγκαινιάζει την νέα σειρά προϊόντων Ecocool, σειρά επαγγελματικών ψυγείων φιλικών προς το περιβάλλον.

Frigoglass: Στις 31/7 τα αποτελέσματα 6μήνου
Στις 31 Ιουλίου 2009 θα ανακοινώσει τα οικονομικά  αποτελέσματα πρώτου εξαμήνου η εταιρία Frifoglass ενώ παράλληλα εγκαινιάζει την νέα σειρά προϊόντων Ecocool, σειρά επαγγελματικών ψυγείων φιλικών προς το περιβάλλον.

Αναλυτικά, η εταιρεία Frigoglass θα ανακοινώσει τα οικονομικά αποτελέσματα για το πρώτο εξάμηνο του έτους 2009 την Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2009, στις 9:00 π.μ. ώρα Ελλάδος.

Παράλληλα, η Frigoglass, παγκόσμιος ηγέτης στην κατασκευή και δημιουργία λύσεων επαγγελματικής ψύξης (Ice Cold Merchandisers/ICMs), εγκαινιάζει σήμερα την νέα της σειρά προϊόντων Ecocool, την πρώτη ολοκληρωμένη σειρά ψυγείων φιλικών προς το περιβάλλον.

Η σειρά Ecocool είναι αποτέλεσμα της δέσμευσης της εταιρείας στην δημιουργία επαγγελματικών ψυγείων (ICMs) με την μικρότερη δυνατή επίπτωση στο περιβάλλον, περιορίζοντας την επιβάρυνση του φαινόμενου του θερμοκηπίου και μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω:

*Της χρήσης φυσικών ψυκτικών που μειώνουν σημαντικά την επίδραση στο περιβάλλον. Tα κοινά ψυκτικά υλικά έχουν μέσο βαθμό επιβάρυνσης θερμοκηπίου (Global Warming Potential -GWP) της τάξης του 1,300 (σε μια χρονική περίοδο 100 ετών), ενώ τα φυσικά ψυκτικά έχουν λιγότερο από 3. 

* Του βελτιωμένου και αποδοτικού σχεδιασμού και των ειδικών εξαρτημάτων καθώς και του 'έξυπνου' συστήματος διαχείρισης ενέργειας που επιτρέπουν στο Ecocool να είναι σημαντικά πιο οικονομικό. Μελέτες έχουν δείξει ότι τα ψυγεία Ecocool καταναλώνουν 50% λιγότερη ενέργεια σε αντίθεση με τα αντίστοιχα μοντέλα που κατασκευάζονταν προ δεκαετίας.
 
* Των φυσικών υποκατάστατων που χρησιμοποιούνται κατά την διαδικασία μόνωσης στην παραγωγή και έχουν ως αποτέλεσμα η σειρά Ecocool να είναι εντελώς απαλλαγμένη από υδροφθοράνθρακες ( HFC). 

* Των προηγμένων τεχνικών συναρμολόγησης και της χρήσης λιγότερων υλικών, που συμβάλλουν στον υψηλό βαθμό ανακύκλωσης, κάνοντας την σειρά Ecocool συμβατή με τις νέες διαδικασίες ανακύκλωσης.

Η ευρεία γκάμα των νέων μοντέλων της σειράς Ecocool, καλύπτει τις ανάγκες των κύριων πελατών της εταιρείας σε διαφορετικά κανάλια κατανάλωσης και προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στην επαγγελματική ψύξη, φιλικές προς το περιβάλλον.

Με το μερίδιο στην παγκόσμια αγορά ψύξης για το 2008 να φθάνει στο 20%, η Frigoglass είναι παγκόσμιος ηγέτης στην επαγγελματική ψύξη (ICMs) με δραστηριότητες σε 15 χώρες σε 4 ηπείρους, συμπεριλαμβανομένων παραγωγικών μονάδων στην Ρουμανία, Ρωσία, Ελλάδα, Τουρκία, Ινδία, Κίνα, Ινδονησία, Νότιο Αφρική και Νιγηρία.

Ο κύριος Πέτρος Διαμαντίδης, Διευθύνων Σύμβουλος σχολίασε: "Η Frigoglass σε στενή συνεργασία με τους πελάτες της επενδύει σημαντικά σε νέες τεχνολογίες στον τομέα επαγγελματικής ψύξης. Η στοχευμένη αυτή προσπάθεια κορυφώνεται με την δημιουργία της πρώτης ολοκληρωμένης σειράς ψυγείων Ecocool, φιλικών προς το περιβάλλον.

Πιστεύουμε ότι οι σημερινές πρωτοβουλίες θα καλύψουν τις ανάγκες των πελατών μας για λύσεις επαγγελματικής ψύξης φιλικές προς το περιβάλλον ενώ παράλληλα είναι ενδεικτικές τόσο των ικανοτήτων μας όσο και της δέσμευσής μας σε προγράμματα Έρευνας και Τεχνολογίας. Πιστεύουμε ότι οι συνεχείς προσπάθειές μας προς αυτήν την κατεύθυνση θα μας οδηγήσουν στην περαιτέρω ενίσχυση της ηγετικής μας θέσης στην παγκόσμια αγορά στο μέλλον."

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v