Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Attica Bank: Εγκριση της ΑΜΚ από αυτόκλητη Γ.Σ.

Η Attica Bank ανακοινώνει ότι πραγματοποιήθηκε αυτόκλητη Ιδιαίτερη Γενική Συνέλευση των Μετόχων Κατόχων Προνομιούχων, σήμερα 9 Ιουλίου 2009, η οποία ενέκρινε την ΑΜΚ με καταβολή μετρητών που αποφάσισε η Γ.Σ. της 8ης/7. 

Attica Bank: Εγκριση της ΑΜΚ από αυτόκλητη Γ.Σ.
Η Attica Bank ανακοινώνει ότι πραγματοποιήθηκε αυτόκλητη Ιδιαίτερη Γενική Συνέλευση των Μετόχων Κατόχων Προνομιούχων Μετοχών, σήμερα 9 Ιουλίου 2009, στην οποία παρέστη το ελληνικό Δημόσιο, ως μοναδικός προνομιούχος μέτοχος.

Η Αυτόκλητη Ιδιαίτερη Γενική Συνέλευση ενέκρινε την από 8 Ιουλίου 2009 απόφαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων Κατόχων Κοινών Μετοχών της Attica Bank για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, με καταβολή μετρητών και τροποποίηση του σχετικού άρθρου του Καταστατικού, κατά το ποσό των 152.373.244,80 ευρώ, διά της εκδόσεως 108.838.032 κοινών, ονομαστικών, μετά δικαιώματος ψήφου μετοχών, ονομαστικής αξίας 0,35 ευρώ εκάστη και τιμή διάθεσης 1,40 ευρώ εκάστη.

Επιπλέον, ενέκρινε την παραίτηση του Ελληνικού Δημόσιου από το δικαίωμα προτίμησής του ως προς τις κοινές μετοχές που θα εκδοθούν κατά την παραπάνω αύξηση, που αποφασίσθηκε από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων Κατόχων Κοινών Μετοχών της Attica Bank της 8 Ιουλίου 2009.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v