Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Space Hellas: Διάκριση από την ΙΒΜ

Με τη διάκριση για την εξαιρετική της απόδοση, βράβευσε η IBM την εταιρία Space Hellas, η οποία έλαβε το βραβείο "2009 Business Partner Award for Outstanding System Integration Performance".

Space Hellas: Διάκριση από την ΙΒΜ
Με τη διάκριση για την εξαιρετική της απόδοση, βράβευσε η IBM την εταιρία Space Hellas, η οποία έλαβε το βραβείο "2009 Business Partner Award for Outstanding System Integration Performance".

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η τιμητική αυτή διάκριση απονεμήθηκε στη Space Hellas στα πλαίσια της ετήσιας εκδήλωσης της ΙΒΜ Ελλάς για τους εμπορικούς συνεργάτες της στα γραφεία της ΙΒΜ.

Σημειώνεται, με τη βράβευση αυτή η Space Hellas διακρίθηκε για την τεχνογνωσία και εμπειρία της στον τομέα του System Integration, καθώς και για τον όγκο των πωλήσεών της. 

Όπως επισημαίνεται, η επιβράβευση αυτή έρχεται να επισφραγίσει τη μακροχρόνια συνεργασία της Space Hellas με την IBM Ελλάς στο τομέα του System Integration. Οι δύο εταιρίες έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν με επιτυχία σε πληθώρα έργων System Integration. Ένα από αυτά είναι η υλοποίηση των συστημάτων ελέγχου πρόσβασης στις αθλητικές εγκαταστάσεις, της κάρτας φιλάθλου και διαχείρισης εισιτηρίων. 

Τέλος, σημειώνεται, ότι η Space Hellas αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους System Integrators και Value Added Solution Providers στον Ελληνικό χώρο διαθέτοντας υψηλή τεχνογνωσία και άρτια καταρτισμένο προσωπικό. Υλοποιεί σύνθετα και σημαντικά έργα στο τομέα του System Integration και δραστηριοποιείται τόσο στον Ιδιωτικό όσο και το Δημόσιο Τομέα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v