Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εθνική Ακινήτων: Βελτιωμένα τα μεγέθη α’ τριμήνου

Σημαντική βελτίωση παρουσίασαν τα προ φόρων κέρδη καθώς και ο κύκλος εργασιών της Εθνικής Ακινήτων τόσο σε μητρικό όσο και σε ενοποιημένο επίπεδο στο α’ τρίμηνο της τρέχουσας χρήσης. Τα κέρδη της μητρικής ενισχύθηκαν 123,3% ενώ ο όμιλος εμφάνισε ΚΠΦ ύψους 0,25 εκατ. ευρώ έναντι ζημιών πέρυσι.

Εθνική Ακινήτων: Βελτιωμένα τα μεγέθη α’ τριμήνου
Σημαντική βελτίωση παρουσίασαν τα προ φόρων κέρδη, καθώς και ο κύκλος εργασιών της Εθνικής Ακινήτων, τόσο σε μητρικό, όσο και σε ενοποιημένο επίπεδο στο πρώτο τρίμηνο της τρέχουσας χρήσης.

Ειδικότερα, όπως προκύπτει από την δημοσιευμένη λογιστική κατάσταση της 31ης Μαρτίου 2004, τα συνολικά κέρδη προ φόρων και μετά δικαιωμάτων μειοψηφίας του ομίλου της Εθνικής Ακινήτων ανήλθαν στα 0,25 εκατ. ευρώ έναντι ζημιών ύψους 4.799 ευρώ το περυσινό α’ τρίμηνο.

Ακόμα, ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών αυξήθηκε κατά 49,5% καθώς διαμορφώθηκε στα 4,23 εκατ. ευρώ σε σχέση με 2,8 εκατ. ευρώ του πρώτου περυσινού τριμήνου.

Σε επίπεδο μητρικής εταιρίας αυξημένα ήταν τα προ φόρων κέρδη, καθώς αυτά ανήλθαν στα 1,46 εκατ. ευρώ έναντι κερδών ύψους 0,65 εκατ. ευρώ το περυσινό πρώτο τρίμηνο, ήτοι άνοδος 123,3%.

Επίσης οι πωλήσεις κινήθηκαν ανοδικά κατά 47,9% διαμορφούμενες στα 4,18 εκατ. ευρώ από τα 2,8 εκατ. ευρώ του αντιστοίχου τριμήνου του 2003.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v