Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alumil: Ολοκλήρωση επένδυσης στο ΙΚΕΑ

Εγκαινιάστηκε πρόσφατα το κτίριο της πολυεθνικής ΙΚΕΑ, το οποίο αποτελεί ακόμη ένα κτίριο της Αθήνας, στο οποίο επένδυσε, με υπερσύγχρονα συστήματα, η εταιρία Alumil.

Alumil: Ολοκλήρωση επένδυσης στο ΙΚΕΑ
Εγκαινιάστηκε πρόσφατα το κτίριο της πολυεθνικής ΙΚΕΑ, το οποίο αποτελεί ακόμη ένα κτίριο της Αθήνας, στο οποίο επένδυσε, με υπερσύγχρονα συστήματα, η εταιρία Alumil.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Alumil, στο κτίριο χρησιμοποιήθηκαν οι σειρές υαλοπετασμάτων Μ6 Solar Standard Alutherm, ανοιγομένων Μ11000 Alutherm Plus και σκιάστρων Μ5600 Solar Shading, εξαιρετικής αντοχής και θερμομόνωσης, για όλες τις καιρικές συνθήκες, πιστοποιημένες από τους εγκυρότερους διεθνείς οργανισμούς (IFT Rosenheim).

Όπως τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση, δέκα περίπου τόνοι αλουμινίου χρειάστηκαν για τα γραφεία της πολυεθνικής - στο Εμπορικό Πάρκο του αεροδρομίου ”Ελευθέριος Βενιζέλος” - η οποία απασχολεί 76.000 εργαζόμενους σε 43 χώρες με 285 εκατομμύρια πελάτες ετησίως. (αρχιτεκτονική μελέτη: γραφείο Δοξιάδη, κατασκευή: Ακτωρ, συστήματα αλουμινίου: Aluperfection).

Επισημαίνεται, πως τα συγκεκριμένα συστήματα, προσφέροντας το βέλτιστο συνδυασμό τιμής – ποιότητας, με ειδική επεξεργασία και βαφή (ασημί ανοδίωση), εγκρίθηκαν απευθείας από την κεντρική τεχνική διεύθυνση της πολυεθνικής στο Almhult, στη νότια Σουηδία.

Παράλληλα, σημειώνεται στην ανακοίνωση, πως η Alumil ”ντύνει” και το καινούριο, εντυπωσιακό κτίριο της Γερμανικής πολυεθνικής Bayer στο Μαρούσι, με 2.000 τ.μ. υαλοπετάσματος Μ3 Solar Semi Structural, το οποίο σχεδιάστηκε για να αποτελέσει το κέντρο ανάπτυξης του Ομίλου. (αρχιτεκτονικό γραφείο Κυριακίδης και συνεργάτες, κατασκευή: Ektasis).

Υπογραμμίζεται, επιπλέον, πως ο όμιλος, μέσω του εξελιγμένου και καινοτόμου για τα ελληνικά δεδομένα Τμήματος Μεγάλων Έργων, αποδίδει ιδιαίτερη βαρύτητα στη συνεργασία με τεχνικές εταιρίες, μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων και κατασκευαστές αλουμινίου - έχει προηγηθεί εκπαίδευση 2.200 περίπου κατασκευαστών και συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό - ώστε σε συνεργασία με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών να βρίσκεται πάντοτε σε θέση να καλύπτει τις αυξανόμενες ανάγκες σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Τέλος, αναφέρεται, πως η πλήρης εφαρμογή και ενσωμάτωση των ολοκληρωμένων συστημάτων Alumil επιτυγχάνεται σε απόλυτα ικανοποιητικό βαθμό τα τελευταία χρόνια, με αρωγούς τους συνεργάτες, πελάτες, καταναλωτές και προμηθευτές του ομίλου σε 2.000 σημεία στη χώρα, με παράλληλη αναφορά του ονόματος και των προϊόντων Alumil σε παγκόσμιο επίπεδο, σε 45 χώρες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v