Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Eurobank: Παγκόσμια πρωτιά για διεθνές Factoring

Την πρώτη θέση παγκοσμίως κατέκτησε η Eurobank EFG Factors στον τομέα του Διεθνούς Factoring (Εισαγωγικό & Εξαγωγικό), επί του συνόλου των 247 εταιρειών - μελών της FCI από 66 χώρες.

Eurobank: Παγκόσμια πρωτιά για διεθνές Factoring
Την πρώτη θέση παγκοσμίως κατέκτησε η Eurobank EFG Factors στον τομέα του Διεθνούς Factoring (Εισαγωγικό & Εξαγωγικό). Τη διάκριση αυτή απέσπασε η εταιρεία για το 2008, κατά τη διάρκεια του 41ου ετήσιου διεθνούς συνεδρίου της Factors Chain International (F.C.I.) που πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη τον περασμένο μήνα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της F.C.I., η Eurobank EFG Factors κατέκτησε την πρώτη θέση επί του συνόλου των 247 εταιρειών - μελών της FCI από 66 χώρες.

Η αξιολόγηση για την κατάταξη των εταιρειών γίνεται με ψηφοφορία μεταξύ των μελών βάσει ποιοτικών και ποσοτικών κριτηρίων, όπως η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, ο ετήσιος τζίρος (εκχωρούμενες απαιτήσεις), η αποτελεσματική διαχείριση του management, η εμπειρία του στελεχών της κ.α. Η Eurobank Factors ήταν η μόνη εταιρεία που αξιολογήθηκε ως "Excellent" βάσει αυτών των κριτηρίων.

Η διάκριση αυτή είναι η μεγαλύτερη που μπορεί να λάβει ένας Factor και αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την εταιρεία μας και τον Όμιλο Eurobank EFG, δήλωσε ο Γενικός Δ/ντης της Eurobank EFG Factors κ. Γ. Καραγιαννόπουλος και πρόσθεσε: «Συμπίπτει δε χρονικά με τη συντονισμένη προσπάθεια του Ομίλου μας να ενισχύσει συντεταγμένα την εξωστρέφεια των Ελληνικών επιχειρήσεων. Η εταιρεία μας μέσα από αυτή την παγκόσμια διάκριση αποδεικνύει με τον πιο δόκιμο τρόπο ότι έχει τα εχέγγυα να αποτελέσει τον ιδανικό αρωγό αυτής της προσπάθειας ».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v