Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Info-Quest: Σύμβαση αγοράς μετοχών της Rainbow

Η Info-Quest AEBE γνωστοποιεί ότι υπογράφηκε σήμερα 6/7/2009 σύμβαση αγοράς 5.967.386 μετοχών της Rainbow προς 1,46 ευρώ μεταξύ της κατά 100% θυγατρικής της Isquare και του κ. Γεωργίου Βαμιάλη, προέδρου της Rainbow.

Info-Quest: Σύμβαση αγοράς μετοχών της Rainbow
Η Info-Quest AEBE γνωστοποιεί ότι υπογράφηκε σήμερα 6/7/2009 σύμβαση αγοράς 5.967.386 μετοχών της Rainbow προς 1,46 ευρώ ανά μετοχή (που αντιπροσωπεύουν το 79,6% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας) μεταξύ της κατά 100% θυγατρικής της Isquare και του κ. Γεωργίου Βαμιάλη, βασικού μετόχου, προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της Rainbow.

Η ολοκλήρωση της συναλλαγής τελεί μόνο υπό την αίρεση της έγκρισής της από την Επιτροπή Ανταγωνισμού.

Η Info-Quest AEBE ανακοινώνει επίσης ότι ολοκληρώθηκε η συμφωνία τριετούς συνεργασίας μεταξύ της Apple και της Isquare A.E. και η σχετική σύμβαση θα τεθεί σε ισχύ μετά την ολοκλήρωση της προαναφερόμενης αγοράς των μετοχών της Rainbow A.E. από τον κ. Γ. Βαμιάλη.

- Η ανακοίνωση της Rainbow

Σε συνέχεια σχετικών ανακοινώσεων, η Rainbow A.E. γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό ότι υπογράφηκε σήμερα 6/7/2009 μεταξύ της Isquare A.E. (θυγατρικής κατά 100% της Info-Quest ΑΕΒΕ) ως αγοράστριας και του κ. Γεωργίου Ευστρατίου Βάμιαλη, βασικού μετόχου, προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της εταιρίας μας ως πωλητή, σύμβαση αγοράς των 5.967.386 μετοχών της επιχείρησής μας, που ανήκουν σε αυτόν, προς 1,46 ευρώ ανά μετοχή (που αντιπροσωπεύουν το 79,6% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας μας).

Τη σύμβαση αυτή συνυπέγραψε ως εκ τρίτου συμβαλλόμενη η εταιρία μας, εξασφαλίζοντας ότι η αγοράστρια δεν θα καταρτίσει σύμβαση διανομής των προϊόντων της Apple με την Apple Sales International πριν από την ολοκλήρωση της μεταβίβασης των παραπάνω μετοχών.

Η αγοράστρια θα υποβάλει προς τους υπόλοιπους μετόχους δημόσια προσφορά αγοράς των μετοχών τους προς 1,46 ευρώ ανά μετοχή.

Η ανωτέρω συμφωνία τελεί μόνο υπό την αίρεση της έγκρισής της από την Επιτροπή Ανταγωνισμού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v