Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΜΙG Real Estate: Σε €3,5-4,1 το εύρος αποτίμησης

Μεταξύ των 3,5 και των 4,1 ευρώ καθορίστηκε το εύρος τιμών για τη δημόσια εγγραφή των μετοχών της MIG Real Estate στο Χρηματιστήριο Αθηνών, η οποία ξεκινά στις 8 Ιουλίου. Το αναλυτικό χρονοδιάγραμμα.

ΜΙG Real Estate: Σε €3,5-4,1 το εύρος αποτίμησης
Μεταξύ του 3,5 και του 4,1 ευρώ καθορίστηκε το εύρος τιμών για τη δημόσια εγγραφή των μετοχών της MIG Real Estate στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Το συνολικό ύψος της δημόσιας προσφοράς θα ανέλθει κατά μέγιστο σε 10.250.000 ευρώ, με βάση την ανώτατη τιμή του ανωτέρω εύρους.

Κύριοι ανάδοχοι είναι η Marfin Egnatia Bank και η Τράπεζα Πειραιώς, ενώ σύμβουλος έκδοσης είναι η Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος. 

** Το αναλυτικό χρονοδιάγραμμα

Το αναμενόμενο χρονοδιάγραμμα της διάθεσης των προσφερόμενων μετοχών με δημόσια προσφορά είναι το ακόλουθο:

25 Ιουνίου: Έγκριση του ενημερωτικού δελτίου από το Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

30 Ιουνίου: Δημοσίευση στον ημερήσιο Τύπο καθώς και στο ημερήσιο δελτίο τιμών του Χ.Α. του τρόπου και του τόπου διάθεσης του ενημερωτικού δελτίου μέσω της ανακοίνωσης - πρόσκλησης στο επενδυτικό κοινό.

1η Ιουλίου: Δημοσίευση του ενημερωτικού δελτίου.

4  και 5 Ιουλίου: Ανακοίνωση του δεσμευτικού εύρους τιμών μέσω της ανακοίνωσης - πρόσκλησης στο επενδυτικό κοινό.

8 Ιουλίου: Έναρξη της δημόσιας προσφοράς.

10 Ιουλίου: Λήξη της δημόσιας προσφοράς.

13 Ιουλίου: Ανακοίνωση της τιμής διάθεσης και κατανομή των προσφερόμενων μετοχών.

16 Ιουλίου: Αποδέσμευση κεφαλαίων επενδυτών και καταβολή αντιτίμου των κατανεμηθεισών μετοχών από τους θεσμικούς και τους λοιπούς επενδυτές και από τους ιδιώτες - επενδυτές για το τμήμα της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου με δημόσια προσφορά.

17 Ιουλίου: Έγκριση από το Δ.Σ. του Χ.Α. της διασποράς και της εισαγωγής των μετοχών της εταιρίας στο Χρηματιστήριο Αθηνών (τελεί υπό την αίρεση της σύγκλησης του Δ.Σ. του Χ.Α. την ανωτέρω ημερομηνία προκειμένου να εγκρίνει τη διασπορά και την εισαγωγή των τίτλων της επιχείρησης).

22 Ιουλίου: Πίστωση των μετοχών στους λογαριασμούς αξιών των δικαιούχων επενδυτών.

23 Ιουλίου: Έναρξη διαπραγμάτευσης του συνόλου των μετοχών της εταιρίας στο Χ.Α. στην κατηγορία της μεσαίας και της μικρής κεφαλαιοποίησης.

Το πλήρες κείμενο της πρόσκλησης προς το επενδυτικό κοινό δημοσιεύεται στη διπλανή στήλη "Συνοδευτικό Υλικό".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v