Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Profile: Μέρισμα και ΑΜΚ στην ατζέντα της γ.σ

Την διανομή μερίσματος, την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου καθώς και την αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας, θα αποφασίσουν, μεταξύ άλλων, οι μέτοχοι της Profile στην ετήσια τακτική γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Μαΐου 2004.

Profile: Μέρισμα και ΑΜΚ στην ατζέντα της γ.σ
Την διανομή μερίσματος, την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου καθώς και την αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας, θα αποφασίσουν μεταξύ άλλων οι μέτοχοι της Profile στην ετήσια τακτική γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Μαΐου 2004.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Profile, η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας θα πραγματοποιηθεί με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών και με συνακόλουθη παράλληλη αύξηση της ονομαστικής αξίας του συνόλου των μετοχών.

Επίσης στη ατζέντα της γ.σ. περιλαμβάνεται η εκλογή του νέου διοικητικού συμβουλίου, καθώς και η έγκριση απόκλισης από το χρονοδιάγραμμά υλοποίησης του επενδυτικού προγράμματος της εταιρίας, στο μέρος που αφορά στην χρηματοδότηση από ίδια κεφάλαια, σε σχέση με τις δεσμεύσεις που αναγράφονται στο ενημερωτικό δελτίο.

Επίσης θα επικυρωθεί το νέο χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του επενδυτικού σχεδίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v