Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Προβλήματα στην πρεμιέρα του Οχάιο

Σύμφωνα με τηλεγράφημα του Associated Press απο το Κλίβελαντ, η πολιτειακή Λοταρία του Οχάιο ανακοίνωσε χθες ότι λιγοστά λαχεία (λοταρίας) που κέρδιζαν δεν μπορούσαν να αναγνωριστούν από το νέο σύστημα της Intralot. 

Intralot: Προβλήματα στην πρεμιέρα του Οχάιο
Σύμφωνα με τηλεγράφημα του διεθνούς πρακτορείου Associated Press απο το Κλίβελαντ, η πολιτειακή Λοταρία του Οχάιο ανακοίνωσε χθες ότι λιγοστά λαχεία (λοταρίας) που κέρδιζαν δεν μπορούσαν να αναγνωριστούν από το νέο σύστημα.

Το νέο σύστημα είναι της Intralot που κέρδισε τον εν λόγω διαγωνισμό πέρυσι στο Οχάιο από την αμερικανική GTECH που τον διενεργούσε από το 1985.

Η συγκεκριμένη νίκη της Intralot στον διαγωνισμό χαιρετίστηκε με ενθουσιασμό από τα εδώ στελέχη της, αφού η Λοταρία του Οχάιο είναι από τις μεγαλύτερες των ΗΠΑ, σε αντίθεση με τις μικρότερες που έχει κερδίσει η ελληνική εταιρία στο παρελθόν και σήμερα αποτελεί και τον μεγαλύτερο πελάτη της Intralot στην Αμερική.

Η εκπρόσωπος Τύπου της Λοταρίας του Οχάιο κ. Μαρί Κιλμπέιν είπε χθες ότι το "νέο σύστημα δεν αναγνώρισε μερικά λαχεία (λοταρίας) από αυτό που αντικαθιστούσε". Είπε επίσης ότι το πρόβλημα βρίσκεται προς επίλυση.

Για να γίνει η αλλαγή από το ένα σύστημα στο άλλο δεν λειτούργησαν για μία ημέρα τα διαδικτυακά παιχνίδια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v