Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στρίντζης: Παραλαβή νέου πλοίου

Τη παραλαβή ενός νέου πλοίου, του Blue Star Paros, το οποίο θα καταπλεύσει στο λιμάνι του Πειραιά στις 6 Μαϊου και πρόκειται να δρομολογηθεί άμεσα στις γραμμές των Κυκλάδων, ανακοίνωσε η εταιρία Γραμμές Στρίντζη Ναυτιλιακή.

Στρίντζης: Παραλαβή νέου πλοίου
Ο όμιλος Γραμμές Στρίντζη Ναυτιλιακή Α.Ε. - Blue Star Ferries, ανακοίνωσε την παραλαβή από το ναυπηγείο Daewoo Shipbuilding & Marine Engineering Co. Ltd, ενός ακόμη νεότευκτου πλοίου, του BLUE STAR PAROS, που πρόκειται να δρομολογηθεί άμεσα στις γραμμές των Κυκλάδων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας, το BLUE STAR PAROS, είναι ένα ακόμη υπερσύγχρονο πλοίο, ταχύτητας 26 κόμβων, χωρητικότητας 1.500 επιβατών, διαθέτει 38 καμπίνες για επιβάτες (132 κλίνες) και έχει χώρο για 240 Ι.Χ. ή για 35 φορτηγά αυτοκίνητα και 104 Ι.Χ. Το πλοίο διαθέτει άνετους κοινόχρηστους χώρους επιβατών και όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να προσφέρει ένα πολυτελές ταξίδι όλο το χρόνο ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών.

Tο BLUE STAR PAROS θα καταπλεύσει στον Πειραιά στις 6 Μαϊου 2002 και θα δρομολογηθεί στη γραμμή Πειραιά-Πάρου-Νάξου-Σαντορίνης, συνεχίζοντας την ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία του BLUE STAR ITHAKI. Επίσης, συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς στο ίδιο ναυπηγείο η ναυπήγηση και του δεύτερου πλοίου, του BLUE STAR NAXOS, το οποίο θα δρομολογηθεί στις Κυκλάδες τον Ιούνιο του 2002.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v