Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Συμφωνία ανάληψης λοταρίας στο Σουρινάμ

Συμβόλαιο διαχείρισης λοταρίας υπέγραψε η Intralot με τη Suriname Holdings Limited, εταιρία με έδρα τη St. Lucia, η οποία έχει λάβει άδεια 15ετούς ισχύος από την Εθνική Λοταρία του Σουρινάμ.  

Intralot: Συμφωνία ανάληψης λοταρίας στο Σουρινάμ
Η Intralot, μέσω της θυγατρικής της Intralot St. Lucia, υπέγραψε συμβόλαιο διαχείρισης λοταρίας  με τη Suriname Holdings Limited, εταιρία με έδρα τη St. Lucia, η οποία έχει λάβει άδεια 15ετούς ισχύος από την Εθνική Λοταρία του Σουρινάμ (NLS), για τη λειτουργία τυχερών παιχνιδιών στη χώρα.

Το συμβόλαιο θα έχει ισχύ ίση με τη διάρκεια της άδειας.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η Intralot θα αναλάβει την πλήρη λειτουργία της λοταρίας, περιλαμβανομένων της προμήθειας του κεντρικού συστήματος, των τερματικών και των περιφερειακών συσκευών τους, του λογισμικού των παιχνιδιών, της ανάπτυξης νέων παιχνιδιών, της παροχής υπηρεσιών συντήρησης, των εμπορικών υπηρεσιών και υπηρεσιών μάρκετινγκ, της εκπαίδευσης των πρακτόρων αλλά και άλλων σχετικών υπηρεσιών.

Η Suriname Holdings Limited προήλθε από έναν όμιλο επιχειρήσεων του Σουρινάμ, με τη συμμετοχή και κάποιων στελεχών της εταιρίας TL Lotteries (Barbados) Ltd., που έχει έδρα τα Μπαρμπέιντος, η οποία δραστηριοποιείται στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών εδώ και 14 χρόνια και διαχειριζόταν την επιτυχημένη λοταρία των Μπαρμπέιντος "Olympio", σε συνεργασία με την ολυμπιακή επιτροπή της χώρας.

Η Δημοκρατία του Σουρινάμ βρίσκεται στη βόρεια πλευρά της Νοτίου Αμερικής και ο πληθυσμός της φτάνει το μισό εκατομμύριο κατοίκους με κατά κεφαλήν εισόδημα περίπου 5.600 δολάρια.

Σχολιάζοντας το νέο συμβόλαιο, ο διευθύνων σύμβουλος της Intralot, κ. Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, δήλωσε: "Η Intralot συνεχίζει την επέκτασή της στην ενδιαφέρουσα και γεμάτη προκλήσεις περιοχή της Λατινικής Αμερικής. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι επειδή η SHL μας επέλεξε ως νέους συνεργάτες της και σίγουροι πως θα έχουμε μια εποικοδομητική συνεργασία, η οποία θα ωφελήσει τόσο τη λοταρία όσο και τους κατοίκους του Σουρινάμ".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v