Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Eurobank: Εγκρίθηκε η έκδοση ΜΟΔ έως 500 εκατ.

Την πρόταση του ΔΣ για έκδοση ΜΟΔ έως 500 εκατ. ευρώ με παραίτηση των παλαιών μετόχων και εν συνεχεία έκδοση υβριδικών τίτλων από θυγατρική στο εξωτερικό ενέκρινε η έκτακτη ΓΣ των μετόχων της Eurobank.

Eurobank: Εγκρίθηκε η έκδοση ΜΟΔ έως 500 εκατ.
Την πρόταση του ΔΣ για έκδοση μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου έως 500 εκατ. ευρώ με παραίτηση των παλαιών μετόχων και εν συνεχεία έκδοση υβριδικών τίτλων από θυγατρική στο εξωτερικό ενέκρινε η έκτακτη ΓΣ των μετόχων της Eurobank.

Ειδικότερα, αποφασίστηκε η έκδοση εξαγοράσιμου μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου έως 500 εκατομμύρια ευρώ για ιδιωτική τοποθέτηση, με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων.

Το εξαγοράσιμο ΜΟΔ θα διατεθεί σε τουλάχιστον μια εταιρεία ειδικού σκοπού, θυγατρική της Τράπεζας, εδρεύουσα στο εξωτερικό.

Στη συνέχεια, η εταιρεία αυτή (ή οι εταιρείες αυτές) θα εκδώσει εξαγοράσιμους υβριδικούς τίτλους, ανταλλάξιμους με μετοχές της Τράπεζας υπό όρους και προϋποθέσεις ίδιες με αυτές του ομολογιακού δανείου. Οι υβριδικοί τίτλοι αυτοί θα διατεθούν με ιδιωτική τοποθέτηση στην ελληνική και διεθνή αγορά.


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v