Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αλουμύλ: Νέος οικονομικός διευθυντής για τον όμιλο

Tην Οικονομική Διεύθυνση του ομίλου της Αλουμύλ Μυλωνάς αναλαμβάνει κ. Χρήστος Ν. Κασαπαντωνίου, ενώ ο κ. Gilles Gambade, Διευθυντής Διεθνών Λειτουργιών, αποχώρησε από τον όμιλο για προσωπικούς λόγους.

Αλουμύλ: Νέος οικονομικός διευθυντής για τον όμιλο
Ο κ. Χρήστος Ν. Κασαπαντωνίου, αναλαμβάνει την Οικονομική Διεύθυνση του ομίλου της Αλουμύλ Μυλωνάς.

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Αλουμύλ, ο κ. Κασαπαντωνίου είναι απόφοιτος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου George Washington, Η.Π.Α. με μεταπτυχιακές σπουδές στα οικονομικά στο Πανεπιστήμιο του Manchester, Μεγάλη Βρετανία.

Ακόμα, είναι Associate Charter Management Accountant (ACMA), Associate Chartered Certified Accountant (ACCA) και μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Τονίζεται ακόμη στην ανακοίνωση, πως έχει εργασθεί σαν υψηλόβαθμο διευθυντικό στέλεχος της οικονομικής διεύθυνσης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό στην UNILEVER, ως Οικονομικός και Διοικητικός Διευθυντής στην JOHNSON & SON, Διευθυντής Οικονομικού προγραμματισμού και Ελέγχου του ομίλου ΤΙΤΑΝ και σαν Interim Senior Manager στον τομέα των χρηματοοικονομικών συμβούλων της DELLOITTE AND TOUCHE.

Σημειώνεται στην ανακοίνωση, ότι η πολύτιμη εμπειρία του κ. Κασαπαντωνίου, σε θέματα Διεθνών Χρηματοοικονομικών Προτύπων, οικονομικού σχεδιασμού και οργάνωσης εταιριών, σημειώνει ακόμα η εταιρία, αναμένεται να συντελέσει αποφασιστικά στην υλοποίηση των στρατηγικών στόχων του Ομίλου σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Παράλληλα διευκρινίζεται, ότι αποχώρησε για προσωπικούς λόγους από τον Όμιλο ο κ. Gilles Gambade, Διευθυντής Διεθνών Λειτουργιών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v