Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Χορηγός του μαθητικού διαγωνισμού "Λυσίας"

Στη διοργάνωση του 13ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού "Λυσίας", που πραγματοποιήθηκε από τα Εκπαιδευτήρια Δούκα, συμμετείχε και φέτος ως χορηγός ο ΟΤΕ.

ΟΤΕ: Χορηγός του μαθητικού διαγωνισμού Λυσίας
Στη διοργάνωση του 13ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού "Λυσίας", που πραγματοποιήθηκε από τα Εκπαιδευτήρια Δούκα, συμμετείχε και φέτος ως χορηγός ο ΟΤΕ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, συνεχίζοντας το έργο που ξεκίνησε η OΤΕΝΕΤ το 2004, παρείχε υποστήριξη και υλικοτεχνική υποδομή για την υλοποίηση του διαγωνισμού. Παράλληλα πρόσφερε στους νικητές ευρυζωνικές συνδέσεις conn-x, του Νο 1 ADSL στην Ελλάδα κατά την εκδήλωση της απονομής των βραβείων.

Επιπλέον, με το σύνθημα "Παίζω και Βοηθάω", οι διοργανωτές πρόσφεραν χρηματικό ποσό για την ενίσχυση του συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο "ΕΛΠΙΔΑ", στέλνοντας ένα μήνυμα κοινωνικής προσφοράς.

Όπως επισημαίνεται, ο "Λυσίας" είναι πλέον ένας σημαντικός θεσμός που τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων. Απευθύνεται στην ελληνική μαθητική κοινότητα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και προσφέρει, με τη βοήθεια της υψηλής τεχνολογίας, γνώση και ψυχαγωγία με ερωτήσεις που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα γνώσεων, από τη σχολική ύλη μέχρι και την καθημερινή ζωή των παιδιών.

Με τη χορηγία του αυτή, στο πλαίσιο του προγράμματός του Εταιρικής Υπευθυνότητας με τίτλο "Σχέση Ευθύνης", ο ΟΤΕ δεν στηρίζει μόνο μία διοργάνωση με μεγάλη αναγνωρισιμότητα στη μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα αλλά και έναν καθιερωμένο θεσμό κοινωνικής προσφοράς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v