Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intrakat: Νέο Δ.Σ. - Αλλαγή χρήσης αντληθέντων

Την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου και τη μερική αλλαγή χρήσης των αντληθέντων και μη διατεθέντων έως τις 26/11/2008 κεφαλαίων συνολικού ποσού 7.127.270 ευρώ αποφάσισε η Γ.Σ. της Intrakat στις 25 Ιουνίου.

Intrakat: Νέο Δ.Σ. - Αλλαγή χρήσης αντληθέντων
Την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου και τη μερική αλλαγή χρήσης των αντληθέντων και μη διατεθέντων έως τις 26/11/2008 κεφαλαίων, συνολικού ποσού 7.127.270 ευρώ, αποφάσισε η Γ.Σ. της Intrakat στις 25 Ιουνίου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στη Γ.Σ. επικυρώθηκε η εκλογή των κ. Σωκράτη Κόκκαλη και Δημητρίου Παππά, ως νέων μελών του διοικητικού συμβουλίου σε αντικατάσταση των παραιτηθέντων κ. Ευάγγελου Π. Σακκά και Γεωργίου Α. Αννινου.

Επιπλέον, εξελέγη νέο ενδεκαμελές διοικητικό συμβούλιο, με πενταετή θητεία, αποτελούμενο από τους κ. Σωκράτη Κόκκαλη του Πέτρου, Δημήτριο Κλώνη του Χρήστου, Αλέξανδρο Μυλωνάκη του Εμμανουήλ, Πέτρο Σουρέτη του Κωνσταντίνου, Νικόλαο - Σωκράτη Λαμπρούκο του Δημητρίου, Χαράλαμπο Καλλή του Κωνσταντίνου, Δημήτριο Παππά του Αριστείδη, Σωκράτη Κόκκαλη του Σωκράτη, Ηλία Ηλιόπουλο του Ευθυμίου, Αναστάσιο Τσούφη του Μιλτιάδη και Ιωάννη Χρυσικόπουλο του Κωνσταντίνου και εκ των ανωτέρω εξελέγησαν ως ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη του διοικητικού συμβουλίου οι κ. Ηλίας Ηλιόπουλος του Ευθυμίου, Αλέξανδρος Μυλωνάκης του Εμμανουήλ και Αναστάσιος Τσούφης του Μιλτιάδη.

Παράλληλα, εξελέγη τριμελής επιτροπή ελέγχου αποτελούμενη από τα ανωτέρω ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη του διοικητικού συμβουλίου κ. Ηλία Ηλιόπουλο του Ευθυμίου, Αλέξανδρο Μυλωνάκη του Εμμανουήλ και Αναστάσιο Τσούφη του Μιλτιάδη.

Τέλος, εγκρίθηκε η από τις 26/11/2008 απόφαση του διοικητικού συμβουλίου περί μερικής αλλαγής της χρήσης των αντληθέντων και μη διατεθέντων έως τις 26/11/2008 κεφαλαίων, συνολικού ποσού 7.127.270 ευρώ της κατηγορίας (1) "Μείωση Βραχυπρόθεσμού Δανεισμού" του πίνακα διάθεσης των κεφαλαίων που αντλήθηκαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών, που αποφάσισε η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας στις 23/6/2008 καθώς και ο πίνακας διάθεσης των ως άνω αντληθέντων κεφαλαίων, όπως αυτός διαμορφώθηκε μετά την ολοκλήρωση της διάθεσής τους με ποσοστό 100% επί των παριστάμενων μετόχων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v