Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intracom: Συμφωνία συνεργασίας με την Adobe

Στρατηγική συμφωνία συνεργασίας με την Adobe Systems INC για την προώθηση στην Ελλάδα και σε χώρες του εξωτερικού, ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής Workflow & Output Management, υπέγραψε η Intracom.

Intracom: Συμφωνία συνεργασίας με την Adobe
Στρατηγική συμφωνία συνεργασίας με την Adobe Systems INC για την προώθηση στην Ελλάδα και σε χώρες του εξωτερικού, ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής Workflow & Output Management που απευθύνονται σε επιχειρήσεις και οργανισμούς του δημόσιου, τραπεζικού, χρηματο-οικονομικού, ασφαλιστικού και ιδιωτικού τομέα, υπέγραψε η Intracom.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η Intracom διαθέτει ”turn-key” λύσεις ολοκληρώνοντας τα προϊόντα Adobe Server με τα προϊόντα λογισμικού της, και παρέχει εξειδικευμένες συναφείς υπηρεσίες υλοποίησης και υποστήριξης. Για το σκοπό αυτό, η εταιρία διαθέτει ειδικά εκπαιδευμένη ομάδα με πολύχρονη εμπειρία στην υλοποίηση εφαρμογών που χρησιμοποιούν Process Automation και Document Integration τεχνολογίες, βασισμένες στα προϊόντα της Adobe.

Οι λύσεις αυτές, σε συνδυασμό με εξειδικευμένα τραπεζικά προϊόντα λογισμικού της Intracom, θα επιδειχθούν από την εταιρία σε συνεργασία με την Adobe και στο περίπτερο της Intracom, κατά τη διάρκεια του 9ου Banking Forum ”Πληροφορική & Τράπεζες: Συμβολή στην Επιχειρηματική Εξέλιξη” που διοργανώνεται από την ΕΕΔΕ και θα διεξαχθεί στις 6 και 7 Μαΐου στο Athenaeum Intercontinental Hotel.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v