Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Info-Quest: Ολοκληρωμένες Λύσεις Wireless Hotspots

Την προσφορά ολοκληρωμένης λύσης στον τομέα των Wireless Hotspots, μέσω της Q Telecom, ανακοίνωσε η Info-Quest. H συγκεκριμένη λύση δίνει τη δυνατότητα σε Επιχειρήσεις & Οργανισμούς, να προσφέρουν σε χρήστες που κινούνται στο χώρο κάλυψής τους, πρόσβαση σε δικτυακές και διαδικτυακές υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας.

Info-Quest: Ολοκληρωμένες Λύσεις Wireless Hotspots
Την προσφορά ολοκληρωμένης λύσης στον τομέα των Wireless Hotspots, μέσω της Q Telecom, ανακοίνωσε η Info-Quest.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η τεχνολογία των Wireless Hotspots - σημεία ασύρματης ευρυζωνικής πρόσβασης - αποτελεί μια από τις ταχύτερα υιοθετούμενες τεχνολογίες, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ειδικότερα, δίνει τη δυνατότητα σε Επιχειρήσεις & Οργανισμούς, να προσφέρουν σε χρήστες που κινούνται στο χώρο κάλυψής τους –επισκέπτες, φιλοξενούμενους, αλλά και εργαζόμενους– πρόσβαση σε δικτυακές και διαδικτυακές υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, βελτιώνοντας το επίπεδο της παρεχόμενης εξυπηρέτησης και δημιουργώντας, παράλληλα, νέες πηγές εσόδων.

Όπως τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση, τα Wireless Hotspots, μπορούν, επίσης, να χρησιμοποιηθούν και ως υποδομή ασύρματων δικτύων τοπικής πρόσβασης (WLAN), αποτελώντας μια χαμηλού κόστους και υψηλής αξιοπιστίας λύση για περιπτώσεις όπου δεν είναι εφικτή ή επιθυμητή η εγκατάσταση δομημένης καλωδίωσης.

Σημειώνεται στην ανακοίνωση, πως οι προτάσεις της Info-Quest περιλαμβάνουν από την αρχική μελέτη σκοπιμότητας & τη σχεδίαση της λύσης, μέχρι την εγκατάσταση της απαραίτητης υποδομής, την παροχή υπηρεσιών πρόσβασης, την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών για τη μέγιστη αξιοποίηση της επένδυσης και την συνολική τεχνολογική υποστήριξη, ενώ ανταποκρίνονται απόλυτα στις προδιαγραφές του Επιχειρησιακού Πρόγραμμα της Κοινωνίας της Πληροφορίας: ”Χρηματοδότηση Επιχειρήσεων για τη δημιουργία σημείων ασύρματης ευρυζωνικής πρόσβασης – Wireless Hotspots”, που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση, πως η ολοκληρωμένη προσέγγιση, η τεχνολογική υπεροχή, η αξιοπιστία και η μέγιστη απόδοση της επένδυσης – με έμμεσα αλλά και άμεσα οφέλη για την Επιχείρηση - είναι τα κύρια χαρακτηριστικά των λύσεων Wireless Hotspots, που σχεδιάζει και υλοποιεί η Info-Quest, η ηγέτιδα ελληνική εταιρία στη σύγκλιση Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών.

Σχετικά με το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Κοινωνίας της Πληροφορίας, επισημαίνεται πως χρηματοδοτεί την ανάπτυξη σημείων ασύρματης ευρυζωνικής πρόσβασης (Wireless Ηotspots – Ασύρματο Δίκτυο) σε χώρους με σημαντικό αριθμό συγκέντρωσης χρηστών/ επισκεπτών.

Αναφέρεται επίσης, πως μπορούν να συμμετάσχουν σε αυτό Επιχειρήσεις Νομικής Μορφής Α.Ε., που υπάγονται σε συγκεκριμένους κωδικούς ΚΑΔ, όπως π.χ. Ξενοδοχεία, συνεδριακοί χώροι, εκθεσιακοί χώροι, χώροι εστίασης κλπ.

Το ύψος της χρηματοδότησης φτάνει το 50% της συνολικής δαπάνης, με μέγιστο επιχορηγούμενο προϋπολογισμό τα 200.000 ευρώ.

Τέλος, σημειώνεται, πως η μέγιστη διάρκεια έργου είναι τα 2 έτη, ενώ η καταλυτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων η 31η Μαϊου 2004.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v