Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Altec: Υπογραφή τελικής συμφωνίας με τράπεζες

Υπεγράφη το κείμενο τελικής συμφωνίας μεταξύ της Altec, του βασικού της μετόχου του κ. Αθ. Αθανασούλη και των τραπεζών, εξειδικεύοντας τους όρους και τις συμφωνίες του από 1/4/2009 μνημονίου συνεργασίας.

Altec: Υπογραφή τελικής συμφωνίας με τράπεζες
Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας Altec ΑΒΕΕ ανακοινώνει ότι υπεγράφη το κείμενο της τελικής συμφωνίας μεταξύ της Altec, του βασικού της μετόχου του κ. Αθ. Αθανασούλη και των τραπεζών Αγροτική Τράπεζα, Γενική Τράπεζα, EFG Eurobank, Εθνική Τράπεζα, Εμπορική Τράπεζα, Τράπεζα Αττικής, Tράπεζα Κύπρου και Τράπεζα Πειραιώς, εξειδικεύοντας τους όρους και τις συμφωνίες του από 1/4/2009 μνημονίου συνεργασίας που είχε υπογραφεί μεταξύ των μερών για την κεφαλαιακή αναδιάρθρωση της εταιρείας. 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η τελική αυτή συμφωνία με τους επιμέρους όρους της θα εφαρμοσθεί υπό τους όρους της έγκρισης της συναλλαγής, ως συνόλου νοούμενης, και κάθε επί μέρους πράξης αυτής, από την επικείμενη γενική συνέλευση των μετόχων και τις αρμόδιες αρχές. 

Παράλληλα η εταιρία ανακοινώνει ότι υπογράφηκε η σύμβαση μεταβίβασης του 60% των μετοχών, που κατείχε στην εταιρεία "Υπηρεσίες Ανοικτής Τεχνολογίας Ανώνυμη Εταιρία" με διακριτικό τίτλο "OTS A.E.".

Το ως άνω ποσοστό μεταβιβάσθηκε στην εταιρεία "Blue Value Ανώνυμη Εταιρία Συμμετοχών και Επενδύσεων", έναντι τιμήματος 4.000.000,00 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v