Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intracom: Σύμβαση $2,4 εκ. για αναβάθμιση F-16

Η Intracom Defense Electronics, υπέγραψε σύμβαση ύψους $2.4 εκατ. με τη Northrop Grumman Corporation για την αναβάθμιση των συστημάτων Fire Control Radar AN/APG-68(V)9 GATS των αεροσκαφών F-16.

Intracom: Σύμβαση $2,4 εκ. για αναβάθμιση F-16
Η Intracom Defense Electronics, υπέγραψε σύμβαση ύψους $2.4 εκατ. με τη Northrop Grumman Corporation για την αναβάθμιση των συστημάτων Fire Control Radar AN/APG-68(V)9 GATS (Generic Automatic Test Station) των αεροσκαφών F-16.

Η σύμβαση αφορά στην παράδοση, ενεργοποίηση και λειτουργική αξιοποίηση του αναβαθμισμένου GATS σε εργοστασιακό επίπεδο με σκοπό την υποστήριξη και τον κεντρικό έλεγχο του ραντάρ AN/APG-68(V)9 των F-16.

Η Intracom Defense Electronics θα αναπτύξει, κατασκευάσει και εγκαταστήσει τους απαραίτητους σταθμούς ελέγχου του ραντάρ και θα παρέξει επίσης την απαραίτητη διοικητική μέριμνα και υποστήριξη στον χώρο λειτουργίας των συστημάτων.

Η εξειδικευμένη τεχνογνωσία και οι αναπτυξιακές δυνατότητες της Intracom Defense Electronics στον τομέα των ηλεκτρονικών συστημάτων ραντάρ αεροσκαφών, της έχουν εξασφαλίσει συμβάσεις ύψους άνω των $30 εκατ., αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v