Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στην Intralot η λοταρία του Βερμόντ

Η θυγατρική της INTRALOT στις Η.Π.Α. αναδείχθηκε προτιμητέος ανάδοχος σε διαγωνισμό της Λοταρίας του Βερμόντ για την παροχή νέου συστήματος λειτουργίας online τυχερών παιχνιδιών και διαχείρισης στιγμιαίων λαχείων.

Στην Intralot η λοταρία του Βερμόντ
Η θυγατρική της INTRALOT στις Η.Π.Α., INTRALOT Inc. αναδείχθηκε προτιμητέος ανάδοχος σε διαγωνισμό που διεξήγαγε η Λοταρία του Βερμόντ για την παροχή νέου συστήματος λειτουργίας online τυχερών παιχνιδιών και διαχείρισης στιγμιαίων λαχείων.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για το 10ο συμβόλαιο που κερδίζει η INTRALOT μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, απόδειξη της συνεχούς ανάπτυξης της εταιρείας.

Το συμβόλαιο, που θα είναι 6ετούς ισχύος με δυνατότητα δύο (2) επιπλέον διετών ανανεώσεων, θα ξεκινήσει την 1η Ιουλίου 2010 και θα περιλαμβάνει και τη διαχείριση των σχετικών προϊόντων, του δικτύου των πρακτορείων και των υποστηρικτικών υπηρεσιών της Λοταρίας.

Σημειώνεται, ότι ηΛοταρία του Βερμόντ θα απολαμβάνει ένα άρτιο τεχνολογικά σύστημα, χάρη στο προηγμένο τηλεπικοινωνιακό σύστημα της INTRALOT, το οποίο θα συνδέσει τα πρωτοποριακά της τερματικά στα 700 σημεία πώλησης με το κεντρικό της σύστημα LOTOSTM O/S επιτρέποντας ασφαλείς και αξιόπιστες συναλλαγές.

Από την πώληση του πρώτου λαχνού το Φεβρουάριο του 1978, η Λοταρία του Βερμόντ έχει καταγράψει συνολικές πωλήσεις πάνω από $1.5 δισ. γεγονός που έχει επιτρέψει στη Λοταρία να συνεισφέρει σε διάφορους κοινωφελείς σκοπούς. Από αυτό το ποσό, περισσότερα από $941 εκατ. έχουν καταβληθεί στους παίκτες ως κέρδη.

Όπως επισημαίνεται, περισσότερα από $86 εκατ. έχουν δοθεί στην τοπική κοινωνία και στους τοπικούς πράκτορες με τη μορφή προμήθειας και πάνω από $410 εκατ. έχουν δοθεί στην Πολιτεία του Βερμόντ υπέρ του Ταμείου για την Εκπαίδευση. Η Λοταρία του Βερμόντ έχει δεσμευθεί να προσφέρει μέρος των κερδών της στο Ταμείο για την Εκπαίδευση και να προβάλλει τη σημασία της υπεύθυνης συμμετοχής σε τυχερά παιχνίδια.

Ο Διευθυντής της Λοταρίας του Βερμόντ, κ. Alan Yandow, δήλωσε: “Προσβλέπουμε σε μια δυνατή, αμοιβαίως επωφελή συνεργασία με την INTRALOT. Τα επόμενα χρόνια, οι αλλαγές στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών θα είναι ραγδαίες και αναμένουμε πως η συνεργασία μας με την INTRALOT θα μας βοηθήσει να αντεπεξέλθουμε με επιτυχία και να αυξήσουμε τη συνεισφορά μας στο Ταμείο για την Εκπαίδευση του Βερμόντ.”

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της INTRALOT Α.Ε., κ. Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, σχολίασε: “Είμαστε υπερήφανοι που η Λοταρία του Βερμόντ μας επέλεξε ως προτιμητέο ανάδοχο για να αναλάβουμε τη διαχείρισή της την επόμενη δεκαετία. Η συμφωνία μας με τη Λοταρία του New Hampshire πριν από μερικές εβδομάδες και τα τελευταία μας συμβόλαια στη Λουιζιάνα και το Οχάιο πριν από λίγους μήνες επικυρώνουν τη δέσμευσή μας για δυναμική επέκταση στην αγορά των ΗΠΑ. Η INTRALOT θα παρέχει στη Λοταρία του Βερμόντ προηγμένες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες που θα υποστηρίξουν τη Λοταρία στο στόχο της να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των κατοίκων του Βερμόντ. Προσβλέπουμε σε μία εποικοδομητική συνεργασία.”

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της INTRALOT Inc. κ. Tom Little προσέθεσε: “Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την ευκαιρία που έχουμε να συνεργαστούμε με το Βερμόντ και να αναπτύξουμε μία ισχυρή συνεργασία που θα επηρεάσει θετικά την Πολιτεία και τους κατοίκους της. Είμαι επίσης πολύ υπερήφανος για την αφοσίωση που επιδεικνύει η οικογένεια της INTRALOT. Η ομάδα μας κατανοεί τη σημασία της σκληρής προσπάθειας με σκοπό την παροχή υπηρεσιών που βελτιώνουν τη λειτουργία των Λοταριών. Το Βερμόντ θα επωφεληθεί από την αφοσίωση μας και την εντατική, καθημερινή προσπάθεια των εργαζομένων μας που επιβεβαιώνεται έμπρακτα καθημερινά.”

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v