Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Space Hellas: Νέο κατάστημα στη Ρόδο

Τη λειτουργία του νέου υποκαταστήματος στη Ρόδο ξεκινά η Space Hellas, μετά τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, το Ηράκλειο, τα Ιωάννινα, την Κομοτηνή και το υποκατάστημα της εταιρίας στην Κύπρο.

Space Hellas: Νέο κατάστημα στη Ρόδο
Τη λειτουργία του νέου υποκαταστήματος στη Ρόδο ξεκινά η Space Hellas, επεκτείνοντας τις δραστηριότητές της στον ελληνικό χώρο, μετά τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, το Ηράκλειο, τα Ιωάννινα, την Κομοτηνή και το υποκατάστημα της εταιρίας στην Κύπρο.
 
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το νέο κατάστημα θα εξυπηρετεί τεχνικά την ευρύτερη περιοχή των Δωδεκανήσων.

Σημειώνεται, ότι η Space Hellas θα είναι σε θέση να προσφέρει πιο άμεσα την εμπειρία και τεχνογνωσία που διαθέτει στις τοπικές επιχειρήσεις, όπως ξενοδοχεία, τράπεζες αλλά και σε οργανισμούς του δημοσίου τομέα, παρέχοντας μια ευρεία γκάμα πιστοποιημένων υπηρεσιών και προϊόντων.

Το νησί της Ρόδου λόγω της γεωγραφικής του θέσης και των τακτικών καθημερινών συγκοινωνιών, δίνει τη δυνατότητα στο τεχνικό προσωπικό της εταιρίας να επεμβαίνει έγκαιρα και άμεσα σε περιπτώσεις τόσο εκτάκτων βλαβών όσο και προγραμματισμένων εργασιών, ακόμα και στα πιο απομακρυσμένα νησιά του Αιγαίου όπως το Καστελόριζο, η Κάρπαθος, η Κάλυμνος, η Κως κ.λπ. 

Όπως επισημαίνεται, η Space Hellas, είναι ένας από τους μεγαλύτερους System Integrators και Value Added Solutions Providers στην Ελλάδα. Έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει πλήθος έργων τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής στον Τραπεζικό, Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα και διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία και εμπειρία για να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις που περιλαμβάνουν το σχεδιασμό, προμήθεια, υποστήριξη και συντήρηση τηλεπικοινωνιακών και πληροφοριακών συστημάτων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v