Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μάρακ- Prοfile: Έργο για το ΥΕΝΑΝΠ ύψους 8,4 εκ.

Στις εταιρίες ΜΑΡΑΚ και Profile κατακυρώθηκε έργο για την ανάπτυξη πληροφοριακού συστήματος ενημέρωσης επιβατικού κοινού με την ονομασία Ναυτίλος, ύψους 8,4 εκ.

Μάρακ- Prοfile: Έργο για το ΥΕΝΑΝΠ ύψους 8,4 εκ.
Στην ένωση εταιριών ΜΑΡΑΚ (45%) και Profile (55%) κατακυρώθηκε έργο για την ανάπτυξη πληροφοριακού συστήματος ενημέρωσης επιβατικού κοινού με την ονομασία Ναυτίλος, ύψους 8,4 εκ. μετά από ανοικτό διεθνή δημόσιο διαγωνισμό του ΥΕΝΑΝΠ.
 
Η σχετική απόφαση κατακύρωσης του Φορέα Ανάθεσης, νόμιμα υπογεγραμμένη από τον κ. Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής με αρ. πρωτ. 5321.4/31/2009 ανακοινώθηκε στις 13-02-2009 στην Ένωση Εταιριών.

Το εν λόγω έργο "ΝΑΥΤΙΛΟΣ" χρηματοδοτείται από το Γ' ΚΠΣ - ΚΤΠ σε ποσοστό 75%, είναι ύψους 8,4 εκ. ευρώ και πρέπει να έχει ολοκληρωθεί και αποπληρωθεί εντός του 2009.

Εκκρεμεί μέχρι και σήμερα η υπογραφή του εγγράφου της σχετικής συμβάσεως, και αναμένουμε την σχετική περί τούτου τυπική πρόσκλησή μας και την συνακόλουθη κατάρτιση από κοινού με την Αναθέτουσα Αρχή της δημόσιας ανακοίνωσης για τις λεπτομέρειες της υλοποίησης του εν λόγω έργου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v