Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πειραιώς: Εναρξη ημερίδων για το ΕΣΠΑ 2007-2013

Η Τράπεζας Πειραιώς, προχωρά μεταξύ άλλων στην υλοποίηση πέντε ημερίδων για την Αττική τον Ιούνιο και τον Ιούλιο με θέμα «Νέος Αναπτυξιακός Νόμος, ΕΣΠΑ 2007-2013.

Πειραιώς: Εναρξη ημερίδων για το ΕΣΠΑ 2007-2013
Η Τράπεζας Πειραιώς στο πλαίσιο της πολιτικής του για ενίσχυση των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, προχωρά μεταξύ άλλων στην υλοποίηση πέντε ημερίδων για την Αττική τον Ιούνιο και τον Ιούλιο με θέμα «Νέος Αναπτυξιακός Νόμος, ΕΣΠΑ 2007-2013.

Ολοκληρωμένες προτάσεις στήριξης για μικρομεσαίες επιχειρήσεις και επαγγελματίες». Συνεχίζεται έτσι η επιτυχημένη στρατηγική ενημέρωσης για τα Αναπτυξιακά Προγράμματα, τομέα στον οποίο η Τράπεζα Πειραιώς κέρδισε την πρώτη θέση στην ελληνική τραπεζική αγορά σε αριθμό εγκεκριμένων αιτήσεων χρηματοδότησης μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων από το Γ’ ΚΠΣ.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην Αττική στις 18, 22, 24 και 25 Ιουνίου και 1η Ιουλίου .

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, θα παρουσιαστούν οι προτάσεις της Τράπεζας Πειραιώς αναφορικά με τα προγράμματα του ΕΣΠΑ 2007-2013, οι πραγματικές λύσεις που έχει σχεδιάσει για την στήριξη των επιχειρήσεων και την προστασία θέσεων εργασίας και τα ειδικά προγράμματα που προτείνει σε Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και Καθαρές Τεχνολογίες. Συμμετέχοντας στις ημερίδες, οι επιχειρηματίες και οι επαγγελματίες θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με κορυφαία στελέχη της Τράπεζας Πειραιώς που θα τους ενημερώσουν για τις αποτελεσματικότερες λύσεις για τις επιχειρήσεις τους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v