Attica Συμμετοχών: Διανομή μερίσματος 0,07 ευρώ

Η Attica Συμμετοχών ενημερώνει ότι την 16η Ιουνίου 2009 πραγματοποιήθηκε η Γ.Σ. και αποφάσισε την καταβολή μερίσματος για τη χρήση 2008, καθαρού ποσού 9.912.959 ευρώ που αναλογεί σε μέρισμα 0,07 ευρώ ανά μετοχή.

Attica Συμμετοχών: Διανομή μερίσματος 0,07 ευρώ
Η Attica Συμμετοχών ενημερώνει ότι την 16η Ιουνίου 2009 πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της και αποφάσισε μεταξύ άλλων θεμάτων, την καταβολή μερίσματος για τη χρήση 2008, καθαρού ποσού 9.912.959 ευρώ που αναλογεί σε μέρισμα 0,07 ευρώ ανά μετοχή.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ως ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος μερίσματος ορίστηκε η Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2009.

Διευκρινίζεται ότι με βάση το νέο αναθεωρημένο Κανονισμό του Χ.Α. οι εταιρικές πράξεις από 01.01.2009 διενεργούνται με βάση τον κανόνα "record date" που αντικαθιστά τον κανόνα "trade date". Συνεπώς, βάσει του νέου κανόνα, δικαιούχοι του μερίσματος είναι οι μέτοχοι που είναι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Συστήματος Αυλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) την Τετάρτη 22 Ιουλίου 2009.

Η καταβολή του μερίσματος θα αρχίσει την Τρίτη 28 Ιουλίου 2009. 

Η Γ.Σ. αποφάσισε τη σύσταση και εκλογή μελών Επιτροπής Ελέγχου αποτελούμενης από τους κ.κ. Αλέξανδρο Εδιπίδη, Μάρκο Φόρο και Αρετή Σουβατζόγλου. Πρόεδρος της Επιτροπής θα αναλάβει ο κ. Μάρκος Φόρος.

Πριν λάβει την ανωτέρω απόφαση η Γενική Συνέλευση ενέκρινε και επικύρωσε την απόφαση του Δ.Σ. να αντικαταστήσει δύο παραιτηθέντα μέλη Δ.Σ. επανεκλέγοντας τους. Συγκεκριμένα επανεξέλεξε τους κ.κ. Θεόφιλο - Αριστείδη Πριόβολο και Μάρκο Φόρο Μη εκτελεστικό Μέλος τον πρώτο και Ανεξάρτητο Μη εκτελεστικό Μέλος τον δεύτερο, για κανονιστικούς λόγους που θα διευκόλυναν ενδεχόμενη συμμετοχή τους στην Επιτροπή Ελέγχου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v