Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μύλοι Λούλη: Εκτιμά κέρδη προ φόρων στα 5 εκ.

Η Μύλοι Λούλη προχωρά σε ανασχεδιασμό εγκαταστάσεων, βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για τη πώληση του 41,45%, που κατέχει στην αλβανική Atlas και εκτιμά κέρδη 5 εκ. για το 2009 και 89 εκ. κύκλο εργασιών.

Μύλοι Λούλη: Εκτιμά κέρδη προ φόρων στα 5 εκ.
Η Μύλοι Λούλη προχωρά σε ανασχεδιασμό εγκαταστάσεων, βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για τη πώληση του 41,45%, που κατέχει στην αλβανική Atlas και εκτιμά κέρδη 5 εκ. για το 2009 και 89 εκ. κύκλο εργασιών.

Αναλυτικότερα, η  Mύλοι Λούλη, σχολιάζοντας σημερινό δημοσίευμα ανακοινώνει ότι σύμφωνα με την από 28/5/09 ανακοίνωσή της μελετά να προχωρήσει σε μία εκτεταμένη κίνηση εκσυγχρονισμού των κτιριακών και μηχανολογικών εγκαταστάσεων της βιομηχανικής μονάδας η οποία βρίσκεται στο Κερατσίνι Αττικής.

Σε αυτή τη μονάδα στεγαζόταν παλαιότερα η εταιρεία "ΜΥΛΟΙ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε." η οποία εξαγοράσθηκε μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών από τη "Mύλοι Λούλη  το 1999 και συγχωνεύθηκε δια απορροφήσεως το 2004

.Ως εκ τούτου, προκειμένου να εφαρμοστούν οι νέες τεχνολογίες με σκοπό την αναβάθμιση της παραγωγικής διαδικασίας και την μείωση του κόστους παραγωγής, η εταιρεία μελετά να προχωρήσει στο ριζικό ανασχεδιασμό των κτιριακών και μηχανολογικών εγκαταστάσεων.

Η υλοποίηση αυτού του σχεδίου έχει ήδη δρομολογηθεί, ωστόσο, ο χρόνος έναρξης και ολοκλήρωσης των εργασιών δεν είναι ακόμη γνωστός στην εταιρεία.

Τα πρώτα δε βήματα ήδη λαμβάνουν χώρα με τη σταδιακή διακοπή και μεταφορά της παραγωγικής δραστηριότητας από τη βιομηχανική μονάδα στο Κερατσίνι Αττικής στη βιομηχανική μονάδα στη Σούρπη Μαγνησίας.

Η εταιρεία θα συνεχίσει κανονικά τις πωλήσεις της, μέσω του κέντρου αποθήκευσης και διανομής που διαθέτει στο Αιγάλεω (Πάροδος Ιεράς Οδού 131).
 
Η κίνηση αυτή δεν θα έχει καμία επίπτωση στον κύκλο εργασιών της.

Αναφορικά με το ποσοστό του 41,45%, που κατέχει στην αλβανική εταιρεία Atlas Sh.A., η εταιρεία όντως βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την πώλησή του στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης των δραστηριοτήτων της στο εξωτερικό.

Η εταιρεία δεσμεύεται ότι θα ενημερώσει έγκαιρα το επενδυτικό κοινό για τις όποιες εξελίξεις.

Τέλος, σε σχέση με τα οικονομικά μεγέθη, για την τρέχουσα χρήση 2009, αυτά όντως θα διαμορφωθούν σε περίπου ευρώ 83 εκ. για τον κύκλο εργασιών και περίπου ευρώ 5 εκ. για τα κέρδη προ φόρων ενώ οι όγκοι πωλήσεων αναμένεται να κινηθούν αυξητικά κατά περίπου 5% σε σχέση με το οικονομικό έτος 2008.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v