Sunlight: Ολοκλήρωσε κατασκευή τριών Φ/Β σταθμών

Η εταιρία ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT ΑΒΕΕ ολοκλήρωσε την κατασκευή τριών νέων Φωτοβολταϊκών σταθμών ισχύος 5,10 και 20 kWp αντίστοιχα.

Sunlight: Ολοκλήρωσε κατασκευή τριών Φ/Β σταθμών
Η εταιρία ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT ΑΒΕΕ ολοκλήρωσε την κατασκευή τριών νέων Φωτοβολταϊκών σταθμών ισχύος 5,10 και 20 kWp αντίστοιχα.

Ο πρώτος σταθμός ισχύος 5 kWp εγκαταστάθηκε επί προσόψεως στο κτίριο γραφείων της Τράπεζας Πειραιώς στη Λεωφόρο Συγγρού στην Αθήνα, ο δεύτερος ισχύος 10 kWp επί οροφής στο υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στη ΒΙΠΕ Σίνδου στη Θεσσαλονίκη και ο τρίτος ισχύος 20 kWp στην οροφή της αποθήκης της Τράπεζας Πειραιώς στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Η εκπόνηση των αναγκαίων μελετών, τα σχέδια και η επιλογή των υλικών πραγματοποιήθηκαν με γνώμονα τη βέλτιστη τεχνική και οικονομική προσέγγιση.

Στα παραπάνω έργα χρησιμοποιήθηκαν Φ/Β πλαίσια μονοκρυσταλλικού πυριτίου και μετατροπείς στοιχειοσειράς ενώ οι σταθμοί διαθέτουν πλήρες σύστημα τηλεμετρίας και έχουν τη δυνατότητα απομακρυσμένης παρακολούθησης.

Με τη ολοκλήρωση των παραπάνω έργων και έχοντας ήδη υλοποιήσει επιτυχώς μια σειρά από διασυνδεμένα και αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστήματα σε αγροτεμάχια, προσόψεις κτιρίων, στέγες, δώματα, σταθμούς κινητής τηλεφωνίας κ.ά., η SUNLIGHT είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του νέου προγράμματος «Φωτοβολταϊκά στις στέγες» δίνοντας τη δυνατότητα σε κάθε πολίτη να αξιοποιήσει την πράσινη ενέργεια τοποθετώντας φωτοβολταϊκά στη στέγη του για παραγωγή ηλεκτρισμού.

Σήμερα, η εταιρία αποτελεί μία από τις πλέον αξιόπιστες και ολοκληρωμένες επιλογές στον τομέα των Φωτοβολταϊκών Συστημάτων και είναι σε θέση να μετατρέπει την ηλιακή ενέργεια σε μία αποδοτική και ασφαλή επένδυση για λογαριασμό των πελατών της

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v