Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σ. Καπράλος: Θετική η κίνηση της Εθνικής

Ως θετικό βήμα για το εγχώριο τραπεζικό σύστημα και την χρηματιστηριακή αγορά παρά την μικρή βραχυπρόθεσμη πίεση, χαρακτηρίζει την απόφαση της Εθνικής να προχωρήσει σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ο Σπ. Καπράλος.

Σ. Καπράλος: Θετική η κίνηση της Εθνικής
Ως θετικό βήμα για το εγχώριο τραπεζικό σύστημα και την χρηματιστηριακή αγορά παρά την μικρή βραχυπρόθεσμη πίεση, χαρακτηρίζει την απόφαση της Εθνικής Τράπεζας να προχωρήσει σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ο πρόεδρος του Χ.Α κ. Σπ. Καπράλος.

Ο κ. Καπράλος με δήλωσή του στο Euro2day τονίζει ότι η απόφαση της Εθνικής Τράπεζας αποτελεί κίνηση ισχυροποίησης του εγχώριου τραπεζικού συστήματος και ως εκ τούτου και της κεφαλαιαγοράς ενώ θεωρεί ότι το timing είναι καλό λόγω του θετικού κλίματος που υπάρχει αυτή την στιγμή για ελληνικές μετοχές.

«Προσωρινά η αγορά θα πιεσθεί λόγω της αύξησης, μακροπρόθεσμα όμως τα οφέλη θα είναι σημαντικά» αναφέρει ο πρόεδρος του Χ. Α σημειώνοντας ότι θα ενισχύσει την ρευστότητα και το βάθος του Χ. Α. Ταυτόχρονα, η περαιτέρω κεφαλαιακή ισχυροποίηση της Εθνικής θα την εδραιώσει ψηλά στην πανευρωπαική λίστα των υπό παρακολούθηση τραπεζών

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v