Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Στις 20/5 η γ.σ. για μέρισμα - διοίκηση

Την Πέμπτη 20 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η τακτική γενική συνέλευση του ΟΠΑΠ, όπου, μεταξύ άλλων, θα αποφασιστεί η έγκριση διανομής μερίσματος ύψους 0,73 ευρώ για τη χρήση του 2003, συμπεριλαμβανομένου και του προμερίσματος 0,30 ευρώ, αλλά και το νέο διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού.

ΟΠΑΠ: Στις 20/5 η γ.σ. για μέρισμα - διοίκηση
Την Πέμπτη 20 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων του ΟΠΑΠ.

Σύμφωνα με το πρωινό report της Marfin Analysis, μεταξύ άλλων, θα αποφασιστεί η έγκριση διανομής μερίσματος ύψους 0,73 ευρώ για τη χρήση του 2003, συμπεριλαμβανομένου και του προμερίσματος 0,30 ευρώ που διανεμήθηκε στα τέλη Νοεμβρίου 2003.

Το συνολικό μέρισμα σύμφωνα με τη Marfin Analysis υποδηλώνει μερισματική απόδοση της τάξεως του 4,5% με βάση το χθεσινό κλείσιμο (28/4/2004) στα 16,08 ευρώ, ενώ μη συμπεριλαμβανομένου του προμερίσματος ανέρχεται στο 2,7%.

Ακόμα, στην ατζέντα περιλαμβάνεται συζήτηση για την επικύρωση εκλογής μελών του Δ.Σ. του ΟΠΑΠ από το διοικητικό συμβούλιο σε αντικατάσταση παραιτηθέντων, καθώς και εκλογή μελών του Δ.Σ.

Ειδικότερα, τονίζει η Marfin, οι αλλαγές στο διοικητικό συμβούλιο του οργανισμού θα είναι ο κ. Φιλιππίδης, πρόεδρος, ο κ. Κωστάκος, διευθύνων σύμβουλός, και οι κ. Μπλέρης, Ανίσιος, Λιάπης και Ριγόπουλος, μέλη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v