Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΥΑΘ: Επενδύσεις 125,7 εκατ. το 2009

Τις αναθεωρημένες προβλέψεις σχετικά με το επενδυτικό σχέδιο 2009 - 2011, που αναμένεται να ανέλθει στα 125,7 εκατ. ευρώ, επισήμανε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΑΘ σε σημερινή (11/6/09) παρουσίαση στην ΕΘΕ.

ΕΥΑΘ: Επενδύσεις 125,7 εκατ. το 2009
Τις αναθεωρημένες προβλέψεις σχετικά με το επενδυτικό σχέδιο 2009 - 2011, που αναμένεται να ανέλθει στα 125,7 εκατ. ευρώ, επισήμανε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΑΘ σε σημερινή (11/6/09) παρουσίαση στην ΕΘΕ.

Eκ μέρους της ΕΥΑΘ παρευρέθηκαν ο πρόεδρος και δ/νων σύμβουλος, ο α΄ αντιπρόεδρος κ. Παύλος Σμύρης καθηγητής ΑΠΘ, το μέλος του Δ.Σ. κ. Χριστόδουλος Εμίνογλου, ο γενικός δ/ντής κ. Ιωάννης Λασκαρίδης και άλλα στελέχη της εταιρίας. Επίσης παρευρέθηκε ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΥΑΘ Υπηρεσίες κ. Κλεόβουλος Θεοτόκης.

Κατά την παρουσίαση ο πρόεδρος του Δ.Σ. και διευθύνων σύμβουλος δρ Γεώργιος Σκόδρας αναφέρθηκε στις δραστηριότητες της εταιρίας, στα οικονομικά αποτελέσματα του 2008 καθώς και στα αποτελέσματα του α΄ τριμήνου 2009, τονίζοντας ότι διανύεται ο τέταρτος συνεχόμενος χρόνος με αύξηση των πωλήσεων και της κερδοφορίας.

Ολοκληρώνοντας την παρουσίαση ανακοίνωσε την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας των εταιριών ΕΥΑΘ, ΕΥΑΘ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ και COSMOLINE με σκοπό τη στρατηγική τους συνεργασία για την κοινή τους παρουσία στην αγορά της εγκατάστασης δικτύου οπτικών ινών και παροχής ηλεκτρονικών επικοινωνιών μέσω του δικτύου αυτού.

**** Η παρουσίαση της ΕΥΑΘ δημοσιεύεται στη δεξιά στήλη "Συνοδευτικό Υλικό".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v