Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μνημόνιο ΕΥΑΘ - Cosmoline για οπτικές ίνες

Μνημόνιο συνεργασίας στρατηγικής συνεργασίας στην αγορά της εγκατάστασης δικτύου οπτικών ινών και παροχής ηλεκτρονικών επικοινωνιών υπέγραψαν οι εταιρίες ΕΥΑΘ Α.Ε., ΕΥΑΘ Υπηρεσίες και η Cosmoline.

Μνημόνιο ΕΥΑΘ - Cosmoline για οπτικές ίνες
Μνημόνιο συνεργασίας με σκοπό τη στρατηγική τους συνεργασία για την κοινή τους παρουσία στην αγορά της εγκατάστασης δικτύου οπτικών ινών και παροχής ηλεκτρονικών επικοινωνιών μέσω του δικτύου αυτού υπέγραψαν οι εταιρίες ΕΥΑΘ Α.Ε., ΕΥΑΘ Υπηρεσίες και η Cosmoline.

Η συνεργασία θα αφορά κατ' αρχάς την Ελλάδα -Θεσσαλονίκη- στην περιοχή όπου εκτείνεται το δίκτυο (ύδρευσης και αποχέτευσης) της ΕΥΑΘ με την ίδρυση νέας εταιρίας, καθώς και στη διάθεση χώρων που διαχειρίζεται η ΕΥΑΘ για την εγκατάσταση συστημάτων WiMax από την Cosmoline.

Οι εταιρίες δεσμεύονται να προετοιμάσουν και να αξιολογήσουν το τελικό business plan και να λάβουν τις αποφάσεις για την υλοποίηση του έργου μέχρι το τέλος Αυγούστου 2009. Η έναρξη των εργασιών εγκατάστασης των συστημάτων WiMax προβλέπεται για το δ΄ τρίμηνο του 2009 και η έναρξη των εργασιών του δικτύου οπτικών ινών το β΄ εξάμηνο του 2010.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v