Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Tα 4 νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου

Ανακοινώθηκαν και επίσημα τα τέσσερα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΠΑΠ. Οι κ.κ. Μπλέρης Γεώργιος, Ανύσιος Ιωάννης, Λιάπης Σεραφείμ και Ρηγόπουλος Κωνσταντίνος, αντικατέστησαν τους 4 παραιτηθέντες.

ΟΠΑΠ: Tα 4 νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου
Ανακοινώθηκαν και επίσημα τα τέσσερα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΠΑΠ, επιβεβαιώνοντας σχετικές πληροφορίες του euro2day.gr

Ειδικότερα, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΠΑΠ που συνεδρίασε στις 21 Απριλίου 2004 απεδέχθη την παραίτηση των μη εκτελεστικών μελών του Δ.Σ. κ.κ. Κωνσταντίνου Γούβαλα του Νικολάου και της Σπυριδούλας, Διονυσίου Ρίζου του Γεωργίου και της Αγαθής, Νικολάου Απανωμεριτάκη του Αναστασίου και της Ευλαβίας, καθώς και του ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους του Δ.Σ. κ. Αθανασίου Μπάσδρα του Αστέριου και της Μαρίκας.

Τα παραιτηθέντα μέλη αντικαθίσταται από τον Μπλέρη Γεώργιο του Λεωνίδα και της Κασσιανής, Πτυχιούχο Μαθηματικό Καθηγητή του Α.Π.Θ., ως μη εκτελεστικό μέλος, τον Ανύσιο Ιωάννη του Δημητρίου και της Χρυσάνθης, Πτυχιούχο Νομικής, ως μη εκτελεστικό μέλος, τον Λιάπη Σεραφείμ του Γεωργίου και της Δήμητρας, Πτυχιούχο Οικονομολόγο ως μη εκτελεστικό μέλος και τον Ρηγόπουλο Κωνσταντίνο του Λεωνίδα και της Ζαχαρένιας, Απόφοιτος ΤΕΙ (Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης), ως ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v