Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MIG: Ολοκληρώθηκε η επιλογή των στολών

Η Marfin Investment Group ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία της επιλογής των στολών των ιπταμένων της νέας Ολυμπιακής. Νικητές της ψηφοφορίας αναδεικνύονται η Σήλια και ο Νίκος Κριθαριώτης.

MIG: Ολοκληρώθηκε η επιλογή των στολών
Η Marfin Investment Group ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία της επιλογής των στολών των ιπταμένων της νέας Ολυμπιακής.

Στο διάστημα από την Τετάρτη 27 Μαΐου, οπότε αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα www.oafashion.gr οι τρεις προτάσεις για τις στολές της Ολυμπιακής μέχρι την Κυριακή 7 Ιουνίου, 94.168 μοναδικοί χρήστες επισκέφτηκαν την ιστοσελίδα και 43.925 ψήφισαν ηλεκτρονικά την πρόταση που προτιμούν.

Νικητές της ψηφοφορίας αναδείχτηκαν η Σήλια και ο Νίκος Κριθαριώτης που συγκέντρωσαν 22.139 ψήφους. Η ομάδα π2 έλαβε 12.029 ψήφους και η ομάδα της σχολής ΑΚΤΟ 9.757 ψήφους.

Η Marfin Investment Group ευχαριστεί όλους τους σχεδιαστές μόδας που υπέβαλαν προτάσεις για τις στολές, καθώς και τους φίλους της Ολυμπιακής οι οποίοι ενδιαφέρθηκαν για τις νέες στολές της εταιρίας και συμμετείχαν στη διαδικτυακή ψηφοφορία.

Η πρόσκληση προς όλους "ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί τη νέα Ολυμπιακή" συνεχίζεται και μετά την επιλογή στολών, ετοιμάζεται η ψηφοφορία για την επιλογή του λογότυπου της νέας εταιρίας με την επωνυμία Olympic Air.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v