Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βράβευση του ΟΤΕ για τον ετήσιο απολογισμό

Ο ΟΤΕ ανακοινώνει ότι τον Μάιο 2009 ο Ετήσιος Απολογισμός OTE, έτους 2007, διακρίθηκε στη κατηγορία "Καλύτερου Ετήσιου Απολογισμού της Ευρώπης", κατακτώντας το τρίτο βραβείο (bronze award).

Βράβευση του ΟΤΕ για τον ετήσιο απολογισμό
Ο ΟΤΕ ανακοινώνει ότι τον Μάιο 2009 ο Ετήσιος Απολογισμός OTE, έτους 2007, διακρίθηκε στη κατηγορία "Καλύτερου Ετήσιου Απολογισμού της Ευρώπης", κατακτώντας το τρίτο βραβείο (bronze award) σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, κατά την ετήσια απονομή των Ευρωπαϊκών Βραβείων Γραφιστικής (European Design Awards, EDA).

Σημειώνεται ότι η εταιρεία MnP σχεδίασε και εκτέλεσε το σύνολο των γραφιστικών του εν λόγω Απολογισμού.

Με αφορμή την παραπάνω διάκριση, ο κ. Δημήτρης Τζελέπης, Διευθυντής Σχέσεων με Μετόχους, δήλωσε: "Είναι η δεύτερη σημαντική διάκριση που λαμβάνει φέτος ο Ετήσιος Απολογισμός ΟΤΕ έτους 2007, αυτή τη φορά σε ευρωπαϊκό επίπεδο, και έρχεται να επιβεβαιώσει πως η δημιουργικότητα και η πρωτοπορία στην επικοινωνία μας, επιβραβεύεται."
Η απονομή της ετήσιας διοργάνωσης των Ευρωπαϊκών Βραβείων Γραφιστικής (European Design Awards, EDA) πραγματοποιήθηκε τoν Mάϊο 2009 στη Ζυρίχη της Ελβετίας. Καταξιωμένοι, αλλά και νέοι δημιουργοί από όλο το φάσμα της ευρωπαϊκής γραφιστικής κοινότητας διαγωνίστηκαν σε 30 κατηγορίες που κάλυπταν όλο το φάσμα της οπτικής και έντυπης επικοινωνίας (Γραφιστική - Διαδίκτυο - Εικονογράφηση).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v