Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΗ: Συμβολική κατάληψη γραφείων από ΓΕΝΟΠ

Κατάληψη μίας ώρας πραγματοποίησαν το πρωί οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ στο γραφείο του κ. Τ. Αθανασόπουλου αντιδρώντας στην πρόσληψη ιδιωτικής εταιρίας security για τη φύλαξη των κεντρικών γραφείων.

ΔΕΗ: Συμβολική κατάληψη γραφείων από ΓΕΝΟΠ
Κατάληψη μίας ώρας πραγματοποίησαν το πρωί οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ στο γραφείο του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της Επιχείρησης Τάκη Αθανασόπουλου αντιδρώντας στην πρόσληψη ιδιωτικής εταιρίας security για τη φύλαξη των κεντρικών γραφείων, στη Χαλκοκονδύλη.

Οι συνδικαλιστές εκτιμούν ότι με την κίνηση αυτή η διοίκηση της ΔΕΗ επιχειρεί να ελέγξει και να αποτρέψει την είσοδο τους στα κεντρικά γραφεία της Επιχείρησης.

Από την πλευρά της η ΔΕΗ υποστηρίζει ότι τα κεντρικά της γραφεία έχουν ανάγκη αυξημένης προστασίας και φύλαξης, επικαλούμενη έκτακτα και μη προβλέψιμα περιστατικά από ομάδες μη ελεγχόμενων ατόμων, που μπορεί να προκαλέσουν ζημίες στο κτίριο, καθώς και την αναγκαιότητα εφαρμογής σύγχρονων μεθοδολογιών φύλαξης.

Η ΔΕΗ αναφέρει ότι η ιδιωτική εταιρία θα προσληφθεί για έξι μήνες, ενώ παράλληλα θα εκπαιδευθούν φύλακες της Επιχείρησης προκειμένου να αποκτήσουν τις αυξημένες ικανότητες προστασίας των κεντρικών γραφείων της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v