Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Ασφαλιστικά μέτρα κατά της Forthnet

Αντιδρώντας σε μία πρωτοφανή για τα ήθη της αγοράς εκστρατεία της εταιρίας Forthnet, ο ΟΤΕ προέβη σε κατάθεση αίτησης ασφαλιστικών μέτρων για τη διακοπή της.

ΟΤΕ: Ασφαλιστικά μέτρα κατά της Forthnet
Αντιδρώντας σε μία πρωτοφανή για τα ήθη της αγοράς εκστρατεία της εταιρίας Forthnet, ο ΟΤΕ προέβη σε κατάθεση αίτησης ασφαλιστικών μέτρων για τη διακοπή της, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Οργανισμού.

Συγκεκριμένα, ο ΟΤΕ αναγκάστηκε να κινηθεί δικαστικά εναντίον της εταιρίας Forthnet, καθώς η τελευταία προέβη στην αποστολή αναληθούς και δυσφημιστικού για τον ΟΤΕ δελτίου Τύπου στις 27/5/2009.

Ο ΟΤΕ κατέθεσε άμεσα αίτηση ασφαλιστικών μέτρων στο Πρωτοδικείο Αθηνών, το οποίο εξέδωσε προσωρινή διαταγή με την οποία υποχρεώνει την εταιρία Forthnet:

• Να αποσύρει από το site της το δελτίο Τύπου με τους αναληθείς και δυσφημιστικούς χαρακτηρισμούς.

• Να μην αναρτήσει άλλο κείμενο στον Τύπο ή στο Διαδίκτυο με το ίδιο περιεχόμενο μέχρις ότου εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα.

Μέχρι σήμερα, η εταιρία δεν έχει προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες, αγνοώντας τη δικαστική επιταγή και συνεχίζοντας το δυσφημιστικό της έργο. Για τον λόγο αυτό, ο ΟΤΕ ζήτησε την παρέμβαση της Εισαγγελίας, προκειμένου να διασφαλιστεί η νομιμότητα.

Ο ΟΤΕ δηλώνει ότι δεν θα επιτρέψει σε οποιονδήποτε, στο πλαίσιο του κακώς νοούμενου ανταγωνισμού, να χρησιμοποιεί παράνομα και να δυσφημεί το όνομα και τις υπηρεσίες του Οργανισμού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v