Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Aβαξ: Συμμετοχή σε έργο στο Ντουμπάι

Τη συμμετοχή της σε κοινοπραξία κατασκευής έργου ύψους 315 εκατ. δολ. στο Ντουμπάι, καθώς και τη συμμετοχή της ως ιδρυτής μέτοχος με 11,12% στην ανώνυμη εταιρία Γέφυρα Λειτουργία γνωστοποίησε η Aβαξ.

Aβαξ: Συμμετοχή σε έργο στο Ντουμπάι
Τη συμμετοχή της σε κοινοπραξία κατασκευής έργου 315 εκατ. δολ. στο Ντουμπάι, με διάρκεια κατασκευής έως το φθινόπωρο του 2005, ανακοίνωσε η J&P Aβαξ.

Eιδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρίας, η J&P Aβαξ υπέγραψε συμφωνητικό σύστασης κοινοπραξίας με τη συγγενή εταιρία National Wheel J&P L.L.C., θυγατρική του διεθνούς ομίλου J&P (Overseas) Ltd, με το οποίο αποκτά ποσοστό συμμετοχής 20% στο αναληφθέν έργο κατασκευής του νέου μηχανολογικού κέντρου της αεροπορικής εταιρίας Emirates στο Ντουμπάι, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, το αντικείμενο του έργου είναι η κατασκευή υπόστεγων και τεχνικών εγκαταστάσεων για τη μηχανολογική συντήρηση του αεροπορικού στόλου της Emirates στο διεθνές αεροδρόμιο του Ντουμπάι, καθώς και κτιριακών συγκροτημάτων γραφείων και χώρων στάθμευσης.

Αναλυτικότερα, η κοινοπραξία μεταξύ National Wheel J&P L.L.C. και J&P Aβαξ θα κατασκευάσει οκτώ υπόστεγα συντήρησης αεροσκαφών συνολικής έκτασης περίπου 120.000 τ.μ., κέντρο μηχανολογικών εγκαταστάσεων και εργαστήριο έκτασης 135.000 τ.μ., καθώς και κεντρικό κτίριο γραφείων και συγκρότημα χώρων στάθμευσης συνολικής έκτασης περίπου 110.000 τ.μ.

Ταυτόχρονα, η J&P Aβαξ ανακοίνωσε τη συμμετοχή της ως ιδρυτής μέτοχος, με 11,12%, στην ανώνυμη εταιρία Γέφυρα Λειτουργία.

Πιο συγκεκριμένα, σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται πως η καταβολή του αρχικού μετοχικού της κεφαλαίου ολοκληρώθηκε από τους μετόχους την 26η Απριλίου 2004 και ανέρχεται σε εξήντα χιλιάδες ευρώ (60.000 ευρώ).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v