Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μυτιληναίος: Τουλάχιστον 120 εκ. τα EBITDA ΄09

Τουλάχιστον στα επίπεδα του 2008 θα διατηρηθούν τα EBITDA του ομίλου Μυτιληναίος και στην εφετινή χρήση, τόνισε ο επικεφαλής του ομίλου, κ. Ε. Μυτιληναίος σε τηλεδιάσκεψη με τους αναλυτές μετά το Q1.

Μυτιληναίος: Τουλάχιστον 120 εκ. τα EBITDA ΄09
Τουλάχιστον στα επίπεδα του 2008, ήτοι στα 120 εκατ. ευρώ θα διατηρηθούν τα EBITDA του ομίλου Μυτιληναίος και στην εφετινή χρήση, τόνισε ο επικεφαλής του ομίλου, κ. Ευάγγελος Μυτιληναίος σε τηλεδιάσκεψη με τους αναλυτές μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων Q1.

Σχολιάζοντας τις προοπτικές της Endesa Hellas, ο κ. Μυτιληναίος διαβεβαίωσε πως "η όποια εξέλιξη της Endesa Hellas σε σχέση με τις μελλοντικές κινήσεις της ENEL στην Ελλάδα, θα είναι σίγουρα προς το καλύτερο για τον όμιλο και τους μετόχους".

Στο ζήτημα της Αλουμίνιον της Ελλάδος, ο κ. Μυτιληναίος υπογγράμμισε ότι βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τη ΔΕΗ για το τιμολόγιο της Αλουμίνιον, να προσδιοριστεί μέσω διαιτησίας και όχι μέσω δικαστηρίων.  

Για τη Μέτκα, η διοίκηση του ομίλου προβλέπει σημαντική αύξηση τζίρου στο β' εξάμηνο, προερχόμενου κυρίως από τα έργα στο Αλιβέρι με τη ΔΕΗ και της Kόρινθος Power (συνεργασία Mυτιληναίος με Motor Oil).

Ακόμη, η διοίκηση του ομίλου ανακοίνωσε ότι η Μέτκα βρίσκεται σε αποκλειστικές διαπραγματεύσεις για την ανάληψη δυο έργων στην Τουρκία, προϋπολογισμού 500 εκατ. ευρώ έκαστο. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v