Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνεργασία The Mall Athens & nova

Η LAMDA Olympia Village ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με την Multichoice Hellas που αφορά στη μετάδοση προγράμματος από τα κανάλια της ψηφιακής πλατφόρμας της nova.

Συνεργασία The Mall Athens & nova
Η LAMDA Olympia Village ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με την Multichoice Hellas που αφορά στη μετάδοση προγράμματος από τα κανάλια της ψηφιακής πλατφόρμας της nova.

Στο ‘The Mall Athens’, το μεγαλύτερο σε επισκεψιμότητα και πωλήσεις εμπορικό κέντρο σε όλη την Ελλάδα, δημιουργείται το ‘The Mall Athens Channel’, το νέο ψηφιακό κανάλι του κέντρου που θα προβάλλει μεταξύ άλλων και πρόγραμμα από τα τηλεοπτικά κανάλια της nova:

novasports1, novasports2, novasports3, novasports4, novasports highlights, novasports6, novasports7, MOTORS TV, EUROSPORT και EUROSPORT 2. Επίσης θα μεταδίδονται μέσω της nova με τέλεια ποιότητα ήχου και εικόνας τα μεγαλύτερα ελληνικά κανάλια ελεύθερης λήψης όπως ΕΤ1, ΝΕΤ, ΕΤ3, Mega, ANT1, Alter, STAR, Alpha, ΣΚΑΪ Τηλεόραση, MAD TV και MTV.

Οι επισκέπτες του ‘The Mall Athens’ θα έχουν τώρα τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους αθλητικά προγράμματα nova μέσα από ψηφιακές οθόνες & video walls στρατηγικά τοποθετημένα στο εμπορικό κέντρο που λειτουργούν σχεδόν όλη την ημέρα, κάνοντας ευχάριστη την παραμονή των επισκεπτών του και δημιουργώντας ένα αποτελεσματικό μέσο προβολής προϊόντων και υπηρεσιών για τους διαφημιζόμενους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v