Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MIG: Παράταση υποβολής προτάσεων για Ολυμπιακή

Η MIG ανακοινώνει ότι κατόπιν αιτήματος ενδιαφερόμενων γραφιστών και εταιριών, η προθεσμία υποβολής προτάσεων για το λογότυπο της νέας Ολυμπιακής (Olympic Air) μετατίθεται για την Παρασκευή 12 Ιουνίου.

MIG: Παράταση υποβολής προτάσεων για Ολυμπιακή
Η MIG ανακοινώνει ότι, κατόπιν αιτήματος ενδιαφερόμενων γραφιστών και εταιριών, η προθεσμία υποβολής προτάσεων για το λογότυπο της νέας Ολυμπιακής (Olympic Air) μετατίθεται για την Παρασκευή 12 Ιουνίου, δύο εβδομάδες δηλαδή αργότερα από την προθεσμία που είχε ανακοινωθεί στην από 21/5 ανακοίνωσή της.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η διοίκηση της MIG θεωρεί την Ολυμπιακή ως ένα κομμάτι της ζωής όλων των Ελλήνων.

Στόχος της MIG εξαρχής ήταν να εμπλέξει και να συμπεριλάβει όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους στη διαδικασία αναδιοργάνωσης της Ολυμπιακής.

Όπως επισημαίνεται, από τη στιγμή που μεγάλο ποσοστό των γραφιστών και των εταιριών που έχουν επικοινωνήσει με τη MIG για να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τον διαγωνισμό εξέφρασε την επιφύλαξη ότι το χρονικό περιθώριο που είχε οριστεί ήταν ασφυκτικό για την επανασχεδίαση ενός λογότυπου με την ιστορία και τη βαρύτητα του σήματος της Ολυμπιακής, κρίθηκε σκόπιμη η παράταση των δύο εβδομάδων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v