Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εκδήλωση της Uni Systems για φαρμακευτικές

Η Uni Systems διοργανώνει εκδήλωση για τις φαρμακευτικές εταιρίες με τίτλο "eCTD for Pharma", την Τετάρτη 27 Μαΐου στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental.

Εκδήλωση της Uni Systems για φαρμακευτικές
Η Uni Systems διοργανώνει εκδήλωση για τις φαρμακευτικές εταιρίες, με τίτλο "eCTD for Pharma".

Το θέμα αφορά σε υποχρεωτική συμμόρφωση ως προς τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με το ηλεκτρονικό πρότυπο (eCTD - electronic Common Technical Document) σύμφωνα με το οποίο ορίζεται η δομή του φακέλου που κατατίθεται στην αρμόδια αρχή (ΕΟΦ) της κάθε χώρας, προκειμένου ένα συγκεκριμένο σκεύασμα να εγκριθεί και να κυκλοφορήσει στην αγορά.

Ήδη έχουν προσαρμοσθεί σε αυτό τα περισσότερα κράτη της Ε.Ε., ενώ η καταληκτική ημερομηνία είναι τα τέλη Δεκεμβρίου 2009.

Για τη συμμόρφωση των φαρμακευτικών εταιριών ως προς το πρότυπο αυτό απαιτούνται, εκτός από το κατάλληλο λογισμικό, εσωτερικές αλλαγές στον τρόπο οργάνωσης και διεκπεραίωσης της διαδικασίας προετοιμασίας του φακέλου.

Η Uni Systems, ως ο μεγαλύτερος systems integrator στην Ελλάδα, προσφέρει ολοκληρωμένη λύση για τις φαρμακευτικές εταιρίες και έχει επιλέξει να συνεργαστεί με τους πλέον εξειδικευμένους συνεργάτες.

Προς αυτήν την κατεύθυνση, η Uni Systems προσφέρει το λογισμικό eCTD Manager της εταιρίας EXTEDO και το λογισμικό Documentum της EMC, ενώ συνδυάζει τις υπηρεσίες της εταιρίας PHAROS, η οποία θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους συμβούλους φαρμακευτικών εταιριών στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο την επιτυχημένη μετάβαση των εν λόγω εταιριών στο μοντέλο eCTD Ready.

Σε αυτό το πλαίσιο, διοργανώνεται ενημερωτική ημερίδα την Τετάρτη 27 Μαΐου στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental, όπου εκπρόσωπος του ΕΟΦ θα αναφερθεί στην ισχύουσα διαδικασία, ενώ εκπρόσωποι των παραπάνω εταιριών θα παρουσιάσουν την ολοκληρωμένη λύση.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.

Η Uni Systems, 100% θυγατρική της Info-Quest, αποτελεί την εξειδικευμένη εταιρία υλοποίησης ολοκληρωμένων λύσεων τεχνολογίας του ομίλου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v