Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Profile: Χορηγός στο Banking Forum 2004

Χορηγός στο 9ο Banking Forum, που οργανώνει η ΕΕΔΕ και θα διεξαχθεί στις 6 και 7 Μαΐου με τίτλο ”Πληροφορική & Τράπεζες – Συμβολή στην Επιχειρηματική Εξέλιξη” θα είναι φέτος η Profile.

Profile:  Χορηγός στο Banking Forum 2004
Χορηγός στο 9ο Banking Forum, που οργανώνει η ΕΕΔΕ και θα διεξαχθεί στις 6 και 7 Μαΐου με τίτλο ”Πληροφορική & Τράπεζες – Συμβολή στην Επιχειρηματική Εξέλιξη” θα είναι φέτος η Profile.

Το forum απευθύνεται σε διοικητές και ανώτατα στελέχη τραπεζών, σε ανώτατα και ανώτερα στελέχη πληροφορικής των τραπεζικών οργανισμών καθώς και κάθε ενδιαφερόμενο για τις εξελίξεις στον τραπεζικό τομέα.

Στη διάρκεια του εν λόγω forum θα γίνουν εισηγήσεις και παρουσιάσεις από υψηλόβαθμα στελέχη του τραπεζικού χώρου, της πληροφορικής, των ΜΜΕ καθώς και από ακαδημαϊκούς.

Η Profile τονίζει σε σχετική της ανακοίνωση ότι έχει επεκτείνει συστηματικά τη παρουσία της στον χώρο των τραπεζών, διευρύνοντας συνεχώς τη παρεχόμενη γκάμα προϊόντων με λύσεις και πλατφόρμες για όλους τους τομείς της δραστηριότητας τους.

Στα πλαίσια της ανάπτυξης του τομέα τραπεζικής, συνεργάζεται αποκλειστικά με την εταιρία SunGard, μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες πληροφορικής διεθνώς, με κύκλο εργασιών που ξεπερνά τα 3δις Δολάρια ετησίως.

Η Profile τονίζει ότι διαθέτει τα προϊόντα και τις λύσεις αυτές στην Ελλάδα, την Κύπρο καθώς και σε χώρες της Κεντρικής Ευρώπης και της Βαλκανικής.

Στα πλαίσια αυτά, η Profile επέλεξε να παρουσιάσει το θέμα του Συμφώνου της Βασιλείας (Basel II), οι οδηγίες του οποίου αφορούν τη διαχείριση κινδύνου και θα τεθούν εν ισχύ για τις τράπεζες παγκοσμίως το 2005.

Ειδικά για τις εργασίες του Forum έχει κληθεί να κάνει μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα παρουσίαση ο Dr. Dean Jovic, Group Managing Director Διαχείρισης Κινδύνου/Basel II του τομέα SunGard Trading and Risk Systems.

Σημειώνεται ότι ο Dr. Jovic θα παρουσιάσει το θέμα: ”Α Practical Approach to Implementing Basel II”.

H δεύτερη εισήγηση της Profile θα γίνει από τον Δ. Αδαμόπουλο, σύμβουλο διοίκησης της εταιρίας, η οποία όπως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση θα γίνει στα πλαίσια της πρώτης ενότητας του Forum και αφορά κατευθυντήριες γραμμές ενός συστήματος πληροφορικής – στρατηγικό εργαλείο ανάπτυξης των τραπεζών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v