Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Delta Singular: Στις 13 Μαΐου η γ.σ.

Τακτική γενική συνέλευση για τις 13 Μαΐου 2004, έχει συγκαλέσει η Delta Singular, κατά την διάρκεια της οποίας οι μέτοχοι αναμένεται να ενημερωθούν για τα τεκταινόμενα στην εταιρία, με βασικό θέμα την έγκριση για την απόσχιση δύο κλάδων και της εισφοράς αυτών σε θυγατρικές του Ομίλου.

Delta Singular: Στις 13 Μαΐου η γ.σ.
Τακτική γενική συνέλευση για τις 13 Μαΐου 2004, έχει συγκαλέσει η Delta Singular, κατά την διάρκεια της οποίας οι μέτοχοι αναμένεται να ενημερωθούν για τα τεκταινόμενα στην εταιρία, τους σχεδιασμούς της διοίκησης αλλά και να εγκρίνουν ένα μεγάλο μέρος του σχεδιασμού αυτού.

Ειδικότερα, στα θέματα της ημερήσιας διάταξης περιλαμβάνονται οι αποφάσεις για την απόσχιση δύο κλάδων της εταιρίας και της εισφοράς αυτών σε θυγατρικές του Ομίλου, κίνηση η οποία επιβεβαιώνει τα όσα έχουν γραφεί και ακουστεί το τελευταίο διάστημα για την δημιουργία μιας ακόμη εταιρίας Συμμετοχών στο χώρο της Πληροφορικής.

Πιο συγκεκριμένα, εκτός από τα τυπικά θέματα των τακτικών γενικών συνελεύσεων η ατζέντα περιλαμβάνει την απόφαση για τη χορήγηση εξουσιοδoτήσεως προς το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας για την παροχή εγγυήσεων προς την τράπεζα Alpha Bank, υπέρ θυγατρικών της εταιριών.

Επίσης, περιλαμβάνει την έγκριση του Σχεδίου Συμβάσεως και της Πράξεως Αποσχίσεως του Κλάδου Παροχής Υπηρεσιών Πληροφορικής, που η εταιρία εισφέρει στην ”Grafo Ανώνυμη Βιοτεχνική και Εμπορική Εταιρία Επεξεργασίας Χάρτου και Εμπορίας Αναλώσιμων Ειδών Η/Υ” και ορισμός εκπροσώπων της εταιρίας για την υπογραφή της συμβολαιογραφικής πράξεως και τη διενέργεια κάθε άλλης πράξεως, δηλώσεως ή ανακοινώσεως που απαιτείται για το σκοπό αυτό.

Τέλος, την έγκριση του Σχεδίου Συμβάσεως και της Πράξεως Αποσχίσεως του Κλάδου Ολοκλήρωσης Πληροφοριακών Συστημάτων, που η εταιρία εισφέρει στην ”One World Ανώνυμος Εταιρεία Υπηρεσιών Διαδικτύου” και ορισμός εκπροσώπων της εταιρίας για την υπογραφή της συμβολαιογραφικής πράξεως και τη διενέργεια κάθε άλλης πράξεως, δηλώσεως ή ανακοινώσεως που απαιτείται για το σκοπό αυτό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v