Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

LAMDA: Συνεργασία με Zara στο ”Χατζηκυριάκειο”

Tην ολοκλήρωση της υποκατάστασης της εταιρίας 4Κ (25% συμμετοχή της LAMDA Estate Development) από την Zara Hellas στη σύμβαση παραχώρησης του διατηρητέου κτιρίου του ”Χατζηκυριάκειου” ιδρύματος στην Αθήνα ανακοίνωσε η LAMDA Development.

LAMDA: Συνεργασία με Zara στο ”Χατζηκυριάκειο”
Tην ολοκλήρωση της υποκατάστασης της εταιρίας 4Κ (25% συμμετοχή της LAMDA Estate Development) από την Zara Hellas στη σύμβαση παραχώρησης του διατηρητέου κτιρίου του ”Χατζηκυριάκειου” ιδρύματος στην Αθήνα, ανακοίνωσε η LAMDA Development.

Συγκεκριμένα, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εταιρίας, η εν λόγω συμφωνία εντάσσεται στο πλαίσιο της ανάπτυξης των σχέσεων μεταξύ των εταιριών LAMDA Development και Zara καθώς ήδη συνεργάζονται σε σημαντικές επενδύσεις της LAMDA Development στον τομέα των εμπορικών και ψυχαγωγικών κέντρων, όπως χαρακτηριστικά στο Mediterranean Cosmos στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.

Σημειώνεται ότι το διατηρητέο κτίριο ”Χατζηκυριάκειο” βρίσκεται στη συμβολή των οδών Σταδίου και Κοραή στο κέντρο της Αθήνας.

Υπενθυμίζεται ότι η εταιρία 4K είχε αναλάβει την αναπαλαίωση και μετατροπή του ”Χατζηκυριάκειου” σε σύγχρονο συγκρότημα καταστημάτων και γραφείων, συνολικής επιφάνειας 4.000 τ.μ.

Τέλος, η LAMDA Development καταλήγει στην ανακοίνωση της ότι συνεχίζει σταθερά την υλοποίηση του επενδυτικού της προγράμματος ύψους 700 εκατομμυρίων ευρώ, με σημαντικό χαρτοφυλάκιο υποδομών ανάπτυξης ακινήτων επιφάνειας 500.000 τ.μ. εντός και εκτός Ελλάδος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v