Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intracom: Επίσκεψη του Αντιπροέδρου της Raytheon

Τη πιθανότητα περαιτέρω διερεύνησης της συνεργασίας μεταξύ της Raytheon και της Intracom, συζήτησαν ο κ. Σωκράτης Κόκκαλης με τον Αντιπρόεδρο της Raytheon, κ. Thomas Culligan στην διάρκεια επίσημης επίσκεψης του δεύτερου στις εγκαταστάσεις της Intracom.

Intracom: Επίσκεψη του Αντιπροέδρου της Raytheon
Επίσημη επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Intracom πραγματοποίησε σήμερα ο Αντιπρόεδρος της αμυντικής βιομηχανίας των ΗΠΑ, Raytheon, κ. Thomas Culligan, όπου και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο κ. Σωκράτη Κόκκαλη, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Γ. Δεληγιάννη και ανώτερα στελέχη της εταιρίας.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, ο κ. Thomas Culligan, Executive Vice President Raytheon Company & CEO Raytheon International, Inc. και ο κ. Δ. Χριστοδουλίδης, Αντιπρόεδρος της Raytheon International, Inc., επισκέφτηκαν τις παραγωγικές μονάδες της εταιρίας, ενημερώθηκαν για την πορεία της δημιουργικής συνεργασίας των δύο εταιριών και εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για περαιτέρω διερεύνηση της συνεργασίας μεταξύ της Raytheon και της Intracom.

Ο κ. Culligan, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, δήλωσε εντυπωσιασμένος από τη ραγδαία ανάπτυξη της Intracom στην Ελλάδα και τη ΝΑ Ευρώπη, από τις σύγχρονες εγκαταστάσεις και τις παραγωγικές δυνατότητες της εταιρίας, καθώς και από τις διεθνείς συνεργασίες που έχει αναπτύξει ο όμιλος Intracom.

Τέλος, σημειώνεται ότι η Raytheon είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές ηλεκτρονικών αμυντικών συστημάτων. Ενεργοποιείται σε πυραυλικά συστήματα, τακτικά συστήματα αεράμυνας και σε πληροφορικά συστήματα αμυντικών εφαρμογών. Απασχολεί 78.000 υπαλλήλους σε όλον τον κόσμο με έσοδα 18.1 δισ. δολάρια το 2003.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v